Roxana Bența Nail Artist OPI lansează o colecție inedită

Azi facem cunoștință cu o colecție de Nail Art creată de Roxana Bența, Nail Artist OPI. Inspirată din realitatea virtuală și folosind culori din colecția 2023 OPI Me, Myself and OPI, Roxana Bența lansează o colecție inedită – Metaverse Collection – cu nuanțe ce par desprinse din lumea digitală, unde culoarea nu are limite.

Odată fan OPI sau pur și simplu iubitor de culoare, vei vedea că te vei îndrăgosti de nuanțele de roz, mai exact de baby roz și roz piersică până la roz pudrat și roz punch, în finisaje sidefate și strălucitoare. Me, Myself and OPI este o explozie de pasteluri jucăușe și confortabile, prinse într-un curcubeu de nuanțe: galben cremos, mandarină, turkestan și turcoaz cremos, pentru ca tu să poți face lumii o declarație dulce. Roșul puternic, de cireașă aprinsă, poate fi purtat ca un accent sau ca nuanță unică, îndrăzneață. Două nuanțe de violet, heliotrop și lavandă în amurg, oferă vibrații de echilibru, stabilitate și seninătate.

De aici și pasiunea Roxanei Bența pentru această paleta coloristică de pe urma căreia ea ne propune 3 modele de #NailArt.

  • Pixels in the Metaverseeste un model obținut cu nuanța #NFTeaseMe șii Chrome Effects, design cu forme geometrice pixelate.
  • Cyberpunk designeste un model minimalist, cu text și linii bine precise, un model portacaliu luminat.
  • Colorverseeste un univers de culori pastelate într-o singură manichiura cu aspect mat și un design 3D abstract.

În această perioadă, auzim tot mai des auzim de cuvântul Metaverse, mai exact o lume virtuală în care utilizatorii, prin avatarurile lor, trăiesc experiențe interactive fără a fi prezenți fizic la locul acțiunii.  ”Am abordat aceasta temă în colectia Metaverse, deoarece îmi place să ies din zona de confort, îmi plac provocările și tot ceea ce este nou. Colectia Me, Myself and OPI prezintă o paletă de nuanțe inspirate din Metaverse, acolo unde culoarea nu are limite”.

Cine este Roxana Bența?  Este un nume binecunoscut în domeniul profesioniștilor care se ocupă de frumusețea unghiilor din România. Roxana a devenit Nail Artist acum opt ani și i se pare că a trecut o veșnicie de atunci pentru că în această perioadă s-au întâmplat multe lucruri minunate, pe care nu și le-a imaginat nicio clipă când a decis să urmeze calea aceasta. Talentul ei este subliniat de pasiunea cu care lucrează.

Pe Roxana Bența o găsiți la noul salon Level 10 din Cluj Napoca, Str. Petofi Sandor 10, și o puteți urmări pe INSTAGRAM  și  TIK TOK 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.