Rutina anti-ageing de îngrijire a tenului în 5 pași simpli, dar esențiali

Rutina anti-ageing de îngrijire a pielii cuprinde 5 pași simpli, dar importanți împotriva îmbătrânirii tenului: curățare, exfoliere, aplicarea tonerului și serului, hidratare/protecție solară). Cele 5 procedee sunt realizate cu ajutorul unor produse special concepute pentru a estompa și ameliora semnele de îmbătrânire ale pielii. Cel mai important pas în această rutină este folosirea protecției solare în fiecare zi din an, indiferent de anotimp.

Rutina de îngrijire anti-ageing

Problemele specifice tenului cu semne de îmbătrânire ale pielii sunt: linii fine și riduri (în zona ochilor, pe frunte, în zona dintre sprâncene, în jurul gurii), lipsa fermității și elasticității pielii, culoare neuniformă, pete, ten cu aspect tern și cenușiu. Toate pot fi prevenite cu o rutină zilnică de îngrijire, cu produsele potrivite fiecărui tip de ten.

Rutina anti-ageing de dimineață

Pasul 1. Curăță tenul

Pasul 2. Aplică un toner/ un ser cu antioxidanți

Pasul 3. Hidratează și protejează pielea de radiațiile solare

Rutina anti-ageing de seară

Pasul 1. Curăță tenul

Pasul 2. Aplică un toner

Pasul 3. Exfoliază celulele moarte și curăță porii în profunzime

Pasul 4. Aplică un ser/ tratament

Pasul 5. Hidratează pielea

Personalizarea rutinei de îngrijire pentru rezultate mai bune

Poți adăuga produse complementare în rutina ta de îngrijire a pielii, în funcție de nevoile și probleme specifice tenului tău, pentru a obține rezultate mai bune. Boosterele Paula’s Choice sunt special concepute pentru a fi integrate în special în rutina anti-aging, fiecare dintre ele aduce beneficii anti-aging pielii și au formule complementare.

Poți adăuga câteva picături de booster în crema hidratantă sau serul tău, dimineața și/sau seara, poți folosi unul sau mai multe boostere în funcție de rezultatele dorite. Fiecare booster are un ingredient principal sau o combinație de ingrediente care se adresează unei probleme specifice tenului îmbătrânit, iar formula fiecărui booster conține și alte ingrediente anti-aging cum ar fi antioxidanții, extractele de plante, vitaminele, etc.

Dacă pielea ta este lipsită de luminozitate alege boosterul cu vitamina C, pentru bunătățirea ferminății alege boosterul cu peptide, dacă ai riduri și piele deshidratată alege boosterul cu acid hialuronic, iar dacă te preocupă porii dilatați și petele alege boosterul cu niacinamine. Pentru multiple semne de îmbătrânire a pielii adaugă în rutina ta un produs cu retinol.

Hidratarea pielii din zona ochilor

Dacă pielea din zona ochilor este extrem de uscată folosește dimineața înainte de protecția solară și seara, după crema hidratantă de seară, o cremă cu textură onctuoasă sau un gel, în funcție de preferințe, pentru estomparea cearcănelor cauzate de oboseală și pentru a preveni apariția ridurilor în zona ochilor.

Tratamente anti-aging personalizate

Tratamentele Paula’s Choice oferă cele mai rapide rezultate pentru ameliorarea problemelor pielii: pori dilatați, hiperpigmentări, iritație, erupții, sensibilitate, linii fine și riduri. Ingredientele cell communicating, cu efecte multiple asupra pielii, cum sunt retinolul, niacinamidele, bakuchiolul, sunt incluse în formule complexe infuzate cu antioxidanți, ingrediente reparatoare și calmante.

Nu știi care este produsul potrivit pentru tine? Paula’s Choice oferă consultanță online pentru îngrijirea tenului! „Suntem conștienți că îngrijirea pielii este un aspect personal și unic, de aceea echipa noastră este aici pentru a-ți recomanda produsele cosmetice potrivite. Ești la câțiva pași distanță de a afla ce produse Paula’s Choice ți se potrivesc. Prin completarea acestui formular ne vei ajuta să creăm o rutină de îngrijire a tenului cât mai adecvată pentru tine.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.