SABON aniversează 25 de ani și ne așteaptă cu surprize

2022 marchează o piatră de hotar pentru brandul SABON, care sărbătorește anul acesta cea de-a 25-a aniversare.

Originile SABON

Inspirația spirituală SABON s-a născut într-o oază. O oază magică, unde imposibilul nu există. Unde apa dă viață unui peisaj pustiu. Unde florile înfloresc brusc în cel mai neașteptat cadru. Și din care SABON își trage inspirația și identitatea.

Magia unei oaze este inima conceptului SABON – o invitație de a te minuna de miracolul naturii și de a te reconecta la el, cu un sentiment profund de uimire și încântare. La fel ca o oază, SABON este un loc unde drumurile se încrucișează și diverse origini se întâlnesc într-un amestec eclectic, dar armonios. Creațiile brandului sunt eclectice și neconvenționale, rezultate dintr-o fuziune neașteptată de idei, obiecte, texturi, arome și ingrediente benefice, în care fiecare detaliu spune o poveste.

O poveste care te transportă către experiențe multisenzoriale pline de uimiri și exuberanță.

Creatorii SABON cred că bucuria se găsește în lucrurile mărunte, în micile momente de zi cu zi. De aceea încearcă să redea o lume  fermecată, unde există întotdeauna povești neașteptate de descoperit, noi surprize de care să te entuziasmezi și mici comori cu care să te delectezi; luciul fin al unui săpun făcut manual, un parfum delicat, un cadou prețios…

Aspirația SABON este să stârnească momente de sinceră uimire, să dezvăluie și să răspândească bucuria pură în banalul cotidian.

Povestea SABON

Primul magazin SABON și-a deschis porțile în 1997, pe strada Shenkin, în inima orașului Tel Aviv, cu dorința de a-și primi clienții ca oaspeți în universul SABON.

 

Fiecare întâlnire cu SABON își poartă pe oaspeții într-o călătorie încântătoare și surprinzătoare, oferindu-le oportunitatea de a opri timpul în loc, de a experimenta miracole, de a-și trezi simțurile și de a se bucura de fiecare clipă.

Numele SABON vine de la termenul semit pentru „săpun” și reflectă atât domeniul de activitate, cât și aplecarea spre concepte simple, autentice. În aceste zile de început, brandul a comercializat săpun solid realizat manual, proaspăt produs la un atelier local și vândut la kilogram. Cererea clienților a dus la extinderea brandului SABON atât în privința numărului de magazine, cât și a varietății de produse, azi oferind o gamă largă de produse pentru îngrijirea corpului, a feței, a părului și produse pentru casă, toate cu texturi încântătoare și parfumuri unice.

Puterea naturii de a vindeca și relaxa a fost întotdeauna la baza filozofiei SABON. Încă de la început, SABON s-a angajat să folosească ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate pentru produsele sale, inclusiv faimoasele săruri, nămol, alge și ape tămăduitoare de la Marea Moartă, precum și comori naturale selectate din regiunea mediteraneană și nu numai – ulei de măsline, unt de shea și uleiuri esențiale din diverse plante și fructe.

La SABON, un cadou simbolizează afecțiunea, recunoștința, dragostea și bucuria. Fiecare achiziție de la SABON evocă atenția acordată până la cele mai fine detalii, de la modul în care împachetăm manual creațiile cu hârtie de mătase, până la panglicile din satin ce decorează cutii-cadou elegante, care se disting printr-o notă personală.

Astăzi, SABON este un brand internațional, cu peste 200 de magazine în 15 țări și produse aflate în mii de case din întreaga lume.

Sărbătorește cu SABON

Anul acesta, SABON va celebra cea de-a 25-a aniversare,  prin evenimente unice, atât în magazine, cât și online. Clienții SABON din întreaga lume vor fi invitați să exploreze o selecție de minuni care dezvăluie povestea brandului, să descopere produse aniversare exclusive și să participe la activități atractive, cu premii, pe tot parcursul anului.

Detalii pe site.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.