Noutăți SABON: șampon solid și oțet de păr cu extract de rodie

SABON prezintă două produse noi pentru îngrijirea părului: Șamponul solid și Oțetul de păr cu extract de rodie. Curate și ecologice, ele reinventează procesul de îngrijire a părului într-un mod care nu doar că au grijă de frumusețea ta, ci protejează și minunile naturale ale lumii.

Un nou șampon inovator, primul dintr-o nouă generație de produse de înfrumusețare

Îmbogățit cu două uleiuri botanice organice din regiunea mediteraneană – ulei de argan din Maroc și ulei de camelină din Franța – noul șampon solid de la SABON oferă tuturor tipurilor de păr o experiență blândă de curățare. Formula sa solidă se dizolvă cu ușurință în contact cu apa, transformându-se într-o spumă cremoasă, bogată, ce redă părului strălucirea și aspectul mătăsos.

Șamponul solid  de origine 91% naturală este prezentat în ambalaj ecologic din carton provenit din păduri gestionate, ceea ce înseamnă că are grijă nu doar de frumusețea și sănătatea părului, dar și de cea a mediului.

Practic, ecologic, șic, ideal pentru călătorii. Reinventează felul în care-ți speli părul!

Convenabil pentru călătorii, șamponul solid este deosebit de ușor de transportat și depozitat. Ideal achiziționat împreună cu cutiuța metalică complementară, o mică bijuterie art deco ce poate fi apoi refolosită și re-iubită, transformată într-un mic sipet de amintiri pentru obiecte de preț, sau poate fi păstrată ca obiect decorativ. Datorită formulei sale fără adaos de apă și fără săpun, șamponul solid este mai concentrat decât șampoanele tradiționale, astfel încât durează mai mult decât un șampon lichid de dimensiuni similare (aproximativ 37 de spălări). Respectă fibra firului de păr și, de asemenea, nu conține conservanți, parabeni, sulfați și silicon.

Noutăți SABON: șamponul solid

nou de la sabon șamponul solid

Un nou ritual de îngrijire a părului cu șamponul solid SABON

Cum se folosește

Pastila de șampon solid se folosește ca orice săpun – se umezește și se freacă între palme pentru a face spumă, apoi spuma se aplică pe părul umed. Continuă până când părul este complet acoperit cu un strat generos de spumă. Clătește bine și repetă, dacă e nevoie, înainte de a aplica balsam.

Șamponul solid e disponibil în două arome-statement SABON care celebrează parfumul subtil al naturii: Green Rose și Iasomie.

Clătește și strălucește

Pe lângă șamponul solid absolut inovator, SABON lansează noul oțet de păr cu extract de rodie. Calitățile oțetului în clătirea părului sunt recunoscute de veacuri: simplu, natural, clătește rapid și întărește firul de păr.  În plus, noul oțet de la SABON are avantajul noii științe cosmetice, în care extractul de rodie ocupă un loc în top.

Cu oțetul de rodie, poți beneficia de minunile tradiționale ale naturii dintr-o perspectivă modernă, proaspătă, fructată, luxoasă, descoperind secretul cel mai bine păstrat al Mediteranei pentru un păr viguros și strălucitor.

Testează puterea oțetului de păr

Bazat pe o rețetă populară tradițională mediteraneană, noul oțet de păr de la SABON este o adevărată comoară pentru păr. Oțetul de fructe e din timpuri străvechi un remediu natural pentru a reda părului strălucirea și frumusețea.

Aciditatea oțetului de rodie închide cuticulele și netezește fibrele capilare, astfel încât părul reflectă lumina. Acest pH acid ajută, de asemenea, la neutralizarea efectelor calcarului din apa dură folosită la clătire, care, în timp, duce la estomparea luciului natural al părului și îi dă un aspect mat și tern.

Oțetul de păr cu extract de rodie: o rețetă tradițională în interpretare modernă

Având drept inspirație oțetul tradițional obținut din mere și folosit de multă vreme ca rețetă de beauty, SABON a creat o nouă generație de oțet special pentru păr care provine direct din unul dintre cele mai emblematice fructe ale regiunii mediteraneene: rodia. Rodiile sunt cultivate de fermieri de milenii și sunt celebrate astăzi nu doar pentru aroma lor distinctivă și sucul răcoritor, ci și pentru că sunt excepțional de bogate în vitamine și antioxidanți. Rodiile folosite de SABON sunt recoltate în Spania, de origine certificată.

Noul secret al părului splendid

Un beneficiu magic: oferă instantaneu mai multă strălucire părului tău!

Dacă ai părul tern, dă vina pe apa dură și pe reziduurile produselor de styling care se acumulează la suprafața fibrei capilare de-a lungul săptămânii, provocând aspectul mat, lipsit de strălucire. La fel cum folosești un toner pe bază de acid în rutina de îngrijire a pielii, pentru a înlătura celulele moarte, poți folosi oțetul de păr pentru a dizolva delicat impuritățile, dezvăluind adevărata strălucire naturală a părului.

Această nouă formulă răcoritoare pe bază de apă este de origine naturală 99% și nu conține silicon și uleiuri minerale.

Cum se folosește

După șamponare (și folosirea unui balsam/mască, dacă dorești), aplică oțetul de rodie pe toată lungimea părului. Masează cu vârful degetelor și lasă-l să acționeze timp de două minute. Clătește cu apă călduță spre rece, pentru a-i maximiza strălucirea.

Oțetul de păr trebuie folosit întotdeauna chiar înainte de ultima clătire, pentru a te bucura de toate beneficiile sale și de parfumul dulceag de rodie.

Acum poți avea un păr strălucitor, ca după un tratament la salon, chiar la tine acasă, cu noul oțet cu extract de rodie de la Sabon: tușa finală de strălucire de diamant pentru toate tipurile de păr!

190ml |

Citește și:

Minty Spark, o oază de răcoare marca Sabon
Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.