Sabon colecții în variante mini, ideale pentru bagajul de mână

Variantele mini de la SABON sunt răsfățul pe care îl putem lua cu noi în vacanță. De la loțiuni și creme pentru mâini sau corp, uleiuri de duș sau exfoliante, miniaturile din colecțiile SABON preferate sunt ușor de strecurat în bagaj sau în geantă, prieteni de nădejde în călătorii, ieșiri în natură ori la sala de gimnastică.

SABON MINI

Pentru o vacanță în care să te bucuri de tot confortul de acasă și de toate beneficiile ritualului tău de frumusețe, nu pleca fără să iei cu tine produse esențiale de îngrijire a pielii din colecția de miniaturi de călătorie de la Sabon. Indiferent dacă mergi în vacanță, într-o escapadă romantică sau te îndrepți către sala de gimnastică pentru un antrenament rapid, te vei simți mai confortabil să porți cu tine produsele pentru baie și corp pe care le iubești, în variantele lor ușor de strecurat în bagaj și simplu de folosit.

De la loțiuni și creme pentru mâini până la uleiuri de duș și exfoliant de corp, ai de unde alege! Pasionatele de călătorii, care nu acceptă compromisuri la calitatea produselor de beauty pe care le folosesc în vacanțe, se vor îndrăgosti de adorabila colecție de miniaturi la Sabon!

SABON MINIATURI

Colecția SABON de produse pentru călătorii este concepută în detaliu pentru a oferi confort și răsfăț oriunde, oricând. Dimensiunile mici ale produselor le fac ușor de transportat și respectă toate regulile de check-in ale companiilor aeriene. Miniaturile sunt perfecte pentru a fi luate în bagajul de mână fără a ocupa prea mult spațiu. Recipientele sunt proiectate să prevină pierderile de lichid, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji că uleiul tău de duș favorit va ajunge pe haine sau pe alte obiecte din bagaj.

SABON mini products

SABON te așteaptă în magazine sau pe site, pentru a descoperi colecția completă de miniproduse Sabon care vor avea grijă de pielea ta chiar și atunci când nu ești acasă. Crema de mâini de mici dimensiuni îți va menține pielea hidratată într-un mediu uscat precum cel din avion, iar mini-apa de toaletă Eau de Sabon te va împrospăta și răcori în orice moment, răspândind în jur un parfum delicat. Poți opta, de asemenea, pentru un kit de călătorie all-in-one care conține tot ce ai nevoie pentru a arăta și a te simți minunat atunci când ești în deplasare.


Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.