5 Salate delicioase și sănătoase, gata de savurat

Eisberg România lansează noua sa gamă de salate ready to eat, în ambalaj reciclabil. Gama cuprinde 5 variante de salate delicioase, bine echilibrate, care promit să devină masa noastră preferată, în orice moment al zilei.

SALATE EISBERG gama Ready to eat

Ați observat că, indiferent de meniu, salatele au întotdeauna mare succes? Sunt sănătoase, delicioase și înveselesc masa, fie că le mănânci singur sau cu prietenii. Salatele sunt bune ca aperitiv, ca fel principal sau garnitură la friptură, dar cel mai bune sunt când ești la birou sau pe drumuri sau la dietă și… ți-e foame! Când vrei ceva gustos și sănătos, salata e opțiunea ideală. Dar ce-ar fi dacă profesioniștii în domeniu ți-ar servi o salată bună, gata preparată, ân orice moment ai nevoie? Ei bine, Eisberg România vine în întâmpinarea dorințelor noastre și lansează o gamă de salate ready to eat, în 5 dintre variantele noastre preferate. Combinațiile de ingrediente sunt bine gândite și alese astfel încât să fie sățioase, delicioase, sănătoase și potrivite cât mai multor gusturi.

Eisberg România, cel mai important producător român de salate gata de consum ne readuce dorința de a mânca sănătos dar și gustos, în orice moment al zilei, oriunde ne-am afla.

Noua gamă, disponibilă deja în lanțul de magazine Kaufland, ne propune cinci variante de salate bine echilibrate:

  • cu ou fiert și ton,
  • cu brânză feta și măsline,
  • cu pui, parmezan și dressing Caesar și
  • cu hummous și falafel, ca opțiune vegană.

Atrăgătoarele ambalaje sunt nu doar ușor de folosit, ci și de îndepărtat, fiind în întregime reciclabile. Întregul demers al companiei se încadrează în filosofia cu care aceasta ne-a obișnuit – grijă pentru viață, sănătate și natură.

Compania Eisberg este prezentă pe piața românească de peste 25 de ani, are în medie 120 de angajați, iar anul trecut a înregistrat o creștere de 24% a cifrei de afaceri și de 13% a volumului, atingând un total de 4600 de tone.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.