Noutăți Sano pentru Sărbătorile 2017

De Sărbătorile 2017, Sano lansează noi produse din linia de îngrijire personală sau de curățare și parfumare a casei. Le găsiți în supermarketuri, online, dar și în magazinele de proximitate – nu rămâne decât să le încercați!

noutati Sano de Sarbatori 2017

NOU! Careline Happy Moments, 500ml (ediție limitată de sărbători)

La colecția săpunurilor lichide Careline Sweet Kiss, Wild Breeze, Spring Blossom și Midnight Glow, Sano a adăugat acum și Careline Happy Moments. Ambalajul este creat special pentru România și inspirat de natura feerică ce te poartă cu gândul la acele momente fericite de sărbători. Noul Careline Happy Moments este îmbogățit cu parfum prețios de vanilie și ingrediente hrănitoare ce catifelează pielea, lăsând un parfum persistent, plăcut și revigorant.

NOU! SANO OXYGEN POWER 720g*

Pudră pentru îndepărtarea petelor dificile! Potrivită pentru țesăturile albe sau colorate. Se utilizează împreună cu detergentul. Un mix inovator de oxygen activ, enzime și degresanți, pentru a trata eficient o mare varietate de pete.

* În interiorul ambalajului veți găsi o cupă gradată, ideală pentru utilizarea optimă a pudrei în funcție de gradul de murdărie.

NOU! Sanobon Double Action 55g

Săpun pentru vasul de toaletă, cu parfum de Lavandă. Are actiune dublă: curăță și oferă strălucire, în timp ce previne depunerile de calcar. Parfumează puternic, proaspăt şi neutralizează mirosurile neplăcute. Și durează mai mult! (1200 de treceri ale apei)

Sano Maxima Softener Sensitive 1L
Balsam de rufe cu parfumurile tale preferate!

5 în 1: catifelează și protejează țesătura, parfumează, neutralizează mirosurile neplăcute, previne electrizarea și ușurează călcatul. Parfumare îndelungată.

Dozaj recomandat – 100ml pentru fiecare utilizare.

Disponibil în urătoarele ambalaje: bidoane de 2L și 4L sau ambalaje economice de tip refill 1L

Mai multe despre produse și cum puteți participa la concursuri puteți afla pe pagina de facebook

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.