(P) Șosete exfoliante Parasoftin pentru tălpi fine

De-acum nu mai e nevoie să pierzi timp și bani la salonul de beauty pentru un  tratament cosmetic la picioare. Poți avea tălpi mai fine fără efort și în timp record, purtând o pereche șosete exfoliante Parasoftin.

sosete exfolliante

foto: pexels

Te-au purtat peste tot… Au stat pe vârfuri, au rezistat în pantofii tăi fabuloși de frumoși, cu tocuri de 15, dar care te strângeau şi ți-au făcut bătături când ai dansat cu ei toată noaptea… Și totuși, aţi mers împreună mai departe – tălpile tale au dus toată povara, e momentul să le faci cadou o pereche de șosete exfoliante Parasoftin.

Industriile cosmetică și farmaceutică și-au unit forțele pentru frumusețea și confortul picioarelor noastre. Nu mai avem nevoie de tratamente profesionale scumpe, de vizite la saloanele de beauty sau de mai multe produse pentru a scăpa de bătături și piele îngroșată, la tălpi. E suficient să purtăm timp de 60-90 minute o pereche de șosete minune și le vom simți efectul în câteva zile. După o săptămână, tălpile picioarelor devin catifelate și fine.

Formula Parasoftin

La baza acestui tratament stau ingrediente atent selecţionate care au scopul de a exfolia, trata şi hidrata talpa piciorului, obţinând astfel un aspect neted, îngrijit şi delicat al acesteia.

Compoziţia Parasoftin penetrează şi înmoaie stratul cornos al epidermei şi exfoliază calusurile. Amestecul Parasoftin conţine acizi AHA/BHA, care stimulează eficient procesele de regenerare şi de reînnoire a pielii, iar aspectul de catifea este asigurat de complexul de extracte naturale, uree şi alantoină care hidratează pielea uscată şi susţin regenerarea şi reconstrucţia epidermei, având efect de netezire.

Modul de folosire este simplu şi creează o senzaţie plăcută, asemeni unui răsfăţ la un centru spa.

parasoftin-sosete-exfoliante

Cum se face

Pentru o utilizare corectă, se îndepărtează lacul de unghii şi bijuteriile de pe picioare. După ce ai repartizat uniform lichidul în cele două şosete, pune-le pe picioarele spălate şi uscate. Poartă şosetele în picioare timp de 60 – 90 de minute, iar pentru un confort sporit, pune și o pereche de şosete subţiri de bumbac peste cele exfoliante. Scoate şosetele îmbibate cu lichid şi clătește cu apă şi săpun. În două zile începe procesul de exfoliere, care va dura între 3 şi 5 zile. După această perioadă, te poţi bucura pentru mult timp de tălpi netede şi catifelate. Pentru menţinerea efectului dorit, poți repeat procedura o dată la 30 de zile.

Şosetele exfoliante Parasoftin sunt destinate atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Se găsesc doar în farmacii, prețuri 25-32 lei (în funcție de farmacie).

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou