Tenul sensibil are nevoie de CALM

Noua gamă „Calm” de la Paula`s Choice este reformulată special pentru tenul sensibil. Gama conține un complex unic de ingrediente calmante dedicat persoanelor cu pielea sensibilă, reactivă și intolerantă, care caută beneficii suplimentare anti-îmbătrânire.

CALM pentru tenul sensibil

Tot mai mulți dintre noi avem probleme cu pielea. Cauzele sunt diverse, de la poluarea crescută la hrana improprie, de la schimbări climaterice nemaiîntâlnite până acum si acțiunea nocivă a razelor UV din cauza rarefierii stratului de ozon la cantități uriașe de chimicale prezente în spațiile de locuit sau de muncit. La toate acestea, pielea este primul (și cel mai mare și mai expus) organ care reacționează. Se irită, e înroșește, se usucă mai rapid sau dimpotrivă, are tendințe acneice, își pierde mai rapid elasticitatea și face riduri prematur.

Studiile spun că peste 70% dintre oameni se confruntă cu simptome de piele sensibilă, iar numărul lor este în creștere. Acest lucru înseamnă că 70% dintre oameni au pielea cu toleranță și barieră naturală mai slabă și un risc crescut să fie afectați mai devreme de semnele de îmbătrânire.

Dar avansul tehnologic vine și cu avantaje. Unul dintre ele se regăsește în noile produse de îngrijire dedicate tenului sensibil. De pildă CALM, cea mai nouă gamă de la Paula’s Choice. Așa cum declară brandul, la Paula’s Choice „credem că pielea sensibilă merită cele mai noi tehnologii și ingrediente, nu doar simple balsamuri calmante”. De aceea noua gamă Calm este formulată special pentru a reduce roșeața și sensibilitatea, în timp ce acționează pentru a oferi pielii tot ce are nevoie pentru a repara și întări bariera naturală, dar și pentru a reduce sensibilitatea și primele semne de îmbătrânire.

Fiecare produs din gama Calm este extra-blând și vizează în primul rând cauzele care stau la baza sensibilității, și apoi reduce simptomele și calmează, astfel încât pielea să fie tot mai puțin reactivă și sensibilă. Aceste noi formule reduc semnele de sensibilitate înainte de a avea șansa de a se dezvolta, cu ajutorul ingredientelor de calmare și reparare susținute de cercetări, cum sunt allantoin, beta-glucan, ceramide, prebiotice, panthenol, antioxidanți din plante și peptide.

Gama Calm include: 

Ingrijire pentru tenul sensibil Gama CALM de la Paula`s Choice

Calm Ultra-Gentle Cleanser 198 ml – 140 lei
Calm Nourishing Milky Toner 118 ml – 140 lei
Calm 1% BHA Sensitive Skin Exfoliant 100 ml – 195 lei
Calm Repairing Serum 30 ml – 205 lei
Calm Rescue Repair Weightless Moisturizer 60 ml – 195 lei
Calm Rescue Repair Intensive Moisturizer 60 ml – 195 lei

Produsele se pot achiziționa de pe www.paulaschoice.ro

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.