Uleiuri esențiale împotriva răului de mișcare și a înțepăturilor de insecte

Ți-ai făcut bagajele? Nu uita să pui în ele și 3 produse de care s-ar putea să ai nevoie în vacanță: un roll-on împotriva răului de mișcare, un roll-on calmant anti-înțepături și un spray repelent și calmant. Toate au la bază uleiuri esențiale din plante recunoscute pentru efectele lor relaxante, antiinflamatoare sau antiprurit.

  • ROLL-ON PENTRU RĂU DE MIȘCARE

Are la bază 7 uleiuri esentiale: Busuioc exotic, Lavandă, Măghiran, Ghimbir, Mentă, Lămâie, Mandarină și te ajută să scapi de greață și senzația de greață. Acesta se aplică pe încheieturi, tâmple, ceafă și e important să îl utilizezi cu 30 de minute înainte de drum.

Un alt detaliu important! ROLL-ON-ul pentru RĂU DE MIȘCARE este util și în caz de greață cauzată de mesele copioase!

  • ROLL-ON CALMANT ANTI-STING 5 ml

Este destinat famiilor care doresc o soluție eficientă și ușor de transportat pentru a calma ciupiturile de insecte și iritația cauzată de anumite plante. Produsul are o formulă naturală în proporție de 99,5% și conține 11 uleiuri esențiale organice – certificate EOBBD.

Roll-on-ul calmant are efect imediat și de lungă durată și este eficient în caz de ciupituri de insecte (țânțari, viespi, muște de nisip, albine etc) și plante (ex: urzici). Produsul este destinate pacienților cu vârsta de peste 3 ani.

  • SPRAY REPELENT ȘI CALMANT ANTI-STING 75 ML

Este un produs repelent 100% natural și asigură 7 ore protecție împotriva țânțarilor normali, țânțarilor tigru, viespi, precum și 5 ore de protecție împotriva CĂPUȘELOR. Se aplică ușor, are un miros plăcut și poate fi utilizat și pentru copii, începând cu vârsta de 2 ani și 6 luni.

Produsele Puressentiel se găsesc online și în farmacii fizice: Help Net, Hiperfarmaciile Dr Max, Tei, Bebe Tei, Remedium, Napofarm, Hygeea, emag, Farmaciile DAV.

Prețuri recomandate: începând de la 20 de lei la 85 de lei.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.