Winter Sale la Sabon. Reduceri inclusiv la colecția de Crăciun

Depășirile de buget din decembrie te-au împiedicat să-ți permiți un răsfăț Sabon? Ei bine, acum e momentul să-l cauți pe site, la reduceri. Până pe 14 ianuarie, e Winter Sale la Sabon, perioadă de reduceri consistente pentru toți cei care au card Royal Passport.

winter sale la sabon

Sabon știe că ne plac produsele brandului și vrea să ne bucurăm de ele la preț redus. Ți-a rămas în suflet un ulei de duș, o aromă specială, o cremă de mâini cu textură fină sau un parfum irezistibil? Sărbătoarea shoppingului la prețuri atractive continuă la Sabon cu reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse printre care sigur se numără și preferatele tale sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată!

Până pe 14  ianuarie Sabon ne așteaptă cu reduceri de până la 35% cu cardul Royal Passport! Dacă nu ești încă membru al clubului Sabon de clienți fideli, poți achiziționa cardul odată cu produsele și beneficiezi pe loc de oferte. Acum ne putem bucura de prețuri irezistibile la o selecție de produse și cadouri, inclusiv cele din colecția de Crăciun.

Produse Last Chance

Ne despărțim de ele pentru a face loc noilor colecții și le oferim cu discount de rămas bun! Dacă le îndragești, acum este momentul să le faci ale tale!

Produse din colecția de sărbători în ediție limitată

Ultimele bucăți din colecția noastră în ediție limitată îți fac cu ochiul la prețuri atractive! Nu rata plăcerea de a savura o aromă fermecătoare – Starlight Bouquet – cu care, din păcate, nu ne vom mai întâlni pe viitor!

Produse legendare cu discount legendar

Ai vrut dintotdeauna să încerci bestseller-ele noastre, dar… ceva te-a oprit? Profită azi de promoțiile Winter Sale la SABON și fă-ți o bucurie!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.