Yves Rocher lansează colecțiile de Crăciun 2022 și Calendarul de Advent

Cerul înstelat și lumina blândă a lunii mângâie copacii în decorul de basm propus de Yves Rocher pentru Crăciunul 2022. Speranța, veselia și căldura Sărbătorilor ne învăluie treptat, în timp ce deschidem cadouri alese cu grijă. Iar noile colecții Yves Rocher ne ajută să trăim magia, în timp  ce stelele formează constelații ce prevestesc un viitor strălucitor. Intră în grădina Yves Rocher, urmărește spectacolul celest și lasă energia universului să te ghideze către un Crăciun de vis, pe care nu-l vei uita  niciodată…

Yves Rocher colectii de crăciun 2022

Aromele sunt fabuloase, ca de obicei, iar colecțiile de Sărbători în ediții limitate îți încântă privirea și simțurile:

  • Amande Lactées /Migdale Divine (gel de duș, balsam de buze, gel exfoliant pentru corp), cu aromă dulce-amăruie de migdale și prăjiturici.
  • Baies Délicieuses/Fructe Înstelate  (gel de duș, cremă pentru mâini, lumânare de cameră) cu aroma dulce-acrișoară, reconfortantă, de fructe de pădure.
  • My Shiny Vanilla (apă de toaletă, exfoliant bifazic pentru mâini, lumânare), toate miros – cum altfel?! – a delicii cu vanilie și prăjiturele calde, proaspăt scoase din cuptor.
  • Karité Merveilleux/Reparare Expert, Ediție de colecție (Lapte reparator pentru corp, Balsam pentru duș, Exfoliant pentru corp).

YR Christmas Collections 2022

Calendarul de Advent 2022

Printre colecțiile de Crăciun, Calendarul Advent este una dintre cele mai frumoase surprize, un cadou minunat pentru tine sau cei dragi. În fiecare zi, timp de 24 de zile, poți descoperi o selecție de noutăți și produse esențiale pentru îngrijirea tenului, machiaj, îngrijirea corpului, îngrijirea părului și parfumerie, pentru ca așteptarea până la Crăciun să fie mai specială!

Yves Rocher Calendar de Advent

Calendar de Advent

Îngrijire ten: Mască spumă calmantă cu Mușețel Bio 30ml, Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil 7ml, Apă micelară demachiantă 2 în 1 Pure Algue 50ml, Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue 30ml, Gel pentru curățarea tenului 3 în 1 30ml, Cremă reparatoare de noapte Elixir Botanique 7ml, Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique 7ml, Exfoliant iluminator cu Romaniță Bio 30ml

Machiaj: Mascara Intense Metamorphose Ediție de Colecție 7,8ml, Top coat cu sclipici Go Green Ediție Limitată 5ml, Ruj Elixir Satinat 3,7g nuanța 12.

Îngrijire păr: Fluid pentru strălucirea părului 50ml, Mască reparatoare pentru vârfuri 35ml, Șampon nutri-réparator 50ml, Balsam vegetal multi-efect pentru păr 30ml.

Îngrijire corp: Gel de duș Fructe Înstelate 50ml, Gel exfoliant pentru corp Migdale Divine 30ml, Cremă pentru mâini Migdale Divine 30ml, Gel șampon delicat pentru corp și păr 50ml, Gel de duș Migdale Divine 50ml, Balsam pentru buze Fructe Înstelate 4,8 g, Balsam reconfortant pentru duș Ediţie de Colecţie 30ml, Lapte reparator pentru corp Ediție de Colecție 30ml

Parfum: Apă de parfum Sur la Lande 5ml

Odată ce numărătoarea inversă a luat sfârșit, acest calendar poate fi reutilizat! Puteți crea decorațiuni din cutiile sale pentru masa de Crăciun, puteți face mici cadouri sau să le utilizați pentru a depozita diferite obiecte. Opțiunile sunt infinite.

RESPECT PENTRU PLANETĂ. Calendar reciclabil și reutilizabil

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.