1 iunie la Dragonul Roșu, cu Alina Sorescu și Trupa AS

Dacă aveți chef să sărbătoriți 1 iunie cu copilul, fără cheltuială, nu uitați de evenimentul special organizat între 10:30 și 13:00, la centrul comercial Dragonul Roșu, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului: decoruri de poveste, concursuri și jocuri, plus un moment muzical și de dans modern, oferit de Alina Sorescu și Trupa AS.

1 iunie la Dragonul Roșu, cu Trupa AS și Alina Sorescu

Cei mici și cei mari vor avea parte de multe surprize, vor cânta și vor dansa alături de Alina Sorescu și picii ei. Un moment senzațional de dans modern va fi oferit de către Trupa AS. Acești copii talentați au participat la festivalul internațional de dans organizat la Moscova, la Balsoi Teatr (Teatrul Mare) și constituie una dintre cele mai premiate formații de dans modern și tradițional din România.

Pe toată durata evenimentului, într-un decor de poveste vesel și colorat, copiii se vor bucura atât de cele mai frumoase jocuri, cât și de concursuri amuzante cu premii și surprize dulci. Pentru cei mai energici, am pregătit o zonă specială de joacă și distracție cu tobogane și trambuline gonflabile, saltele de țopăit și spații de cățărat.

„Inocența copiilor ar trebui sărbătorită în fiecare zi! De la cei mici putem învăța foarte multe și cred că cea mai importantă lecție este acceea de a trăi în prezent și de ne lăsa conduși de veselie, spontaneitate și naturalețe. Ne bucură că le putem oferi o experiență de neuitat la Dragonul Roșu, chiar de ziua lor. La mulți ani tuturor copiilor!” declară Ecaterina Vanea, director general al Complexului Comercial Dragonul Roșu, membru al grupului de firme Niro Investment.

Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz: Costin Georgian – Dragonul Roșu și Colentina-Fundeni- Dragonul Roșu.

Niro Investment Group are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general si manager de active. Printre proiectele dezvoltate si gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000 mp, se numară cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante si hoteluri celebre asa cum este cladirea istorica Grand Hotel du Boulevard. În 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea în anul 2020 a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia și construcția unui nou hotel premium în București, situat pe blv. Expoziției care va fi deschis sub brandul internațional Swissôtel până în anul 2021. Pentru mai multe informații despre companie, vizitați site-ul.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.