3 Idei de styling pentru seri speciale

Ai nevoie de o sursă de inspirație pentru cum îți aranjezi părul? Vedetele îți arată cum să-l porți, noi îți spunem cum poți să îl ai.

2014 iHeartRadio Music Festival - Press Room - Day 1

Păr de lungime medie, Taylor Swift

47th CMA Awards - Arrivals

Păr lung, Carrie Underwood

USA Network's "American Character: A Photographic Journey" Launch

Păr de lungime mediu scurt, Mena Suvari

 

TYLOR SWIFT

Stilul acesta este marca ei și i se potrivește de minune. Crezi că ți se potrivește și ție? Nimic mai simplu, îți prezentăm metoda ușoară pas cu pas.

Tylor a apărut cu această coafură pe 19 septembrie 2014, la MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas, cu ocazia Festivalului I Love Radio Music. Foto: Hepta

Tylor a apărut cu această coafură pe 19 septembrie 2014, la MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas, cu ocazia Festivalului I Love Radio Music. Foto: Hepta

Pentru cine: este un păr de lungime medie, cu șuvițe ondulate subtil, care se văd mai bine pe părul de culoare deschisă și imprimă dinamism coafurii. Pornește de la o tunsoare versatilă, ce poate fi aranjată în mai multe feluri. Șuvițele îi încadrează foarte bine fața lui Tyler, într-un stil ideal pentru forma lungă a feței, dar și pentru cea ovală sau pătrată. Îl poți realiza în 30 de minute, e perfect pentru orice ocazie.

Ai nevoie de: spumă modelatoare, ceară, spray pentru strălucire și fixativ, ondulator. De asemenea, de o perie rotundă ca să întinzi părul ondulat sau creț și să adaugi textură și volum părului drept. Alege o perie de dimensiuni medii, din fibre naturale, care nu rupe și nu încurcă părul.

Foto: Spumă modelatoare Syoss Full Hair, 18.19 lei/250 ml

Foto: Spumă modelatoare Syoss Full Hair, 18.19 lei/250 ml

Pont: Secretul e ca părul să arate bine și natural în același timp, ca și cum nu te-ai străduit prea tare. Ia fiecare onduleu și desfă-l ușor cu degetele, pentru a-i da un aspect mai puțin ”aranjat” și a imprima ”mișcare” coafurii.

Pas cu pas:

 1. Aplică o spumă modelatoare, întâi pe palme (o cantitate cât o nucă mai mare) apoi pe părul umed, distribuind-o cât mai egal pe lungimea firului. Spuma permite modelarea șuvițelor și asigură rezistența în timp a coafurii. Spumă modelatoare Syoss Full Hair, 18.19 lei/250 ml;
 1. Cu un pieptăn (dinții sau mânerul ascuțit) și privind în oglindă, fă o cărare într-o parte, folosind ca reper centrul ochiului, pornind de la linia părului în linie dreaptă spre spate, apoi împarte părul conform acestei linii. Cărarea într-o parte se potrivește bine fețelor mai prelungi, rotunjindu-le.

  pieptan jaguar ionic static free cu ac 22 cm melkior, 16,8 lei

  pieptan jaguar ionic static free cu ac 22 cm melkior, 16,8 le

 2. Cu peria și uscătorul de păr, usucă părul șuviță cu șuviță, răsucind peria spre interior. Începe de la ceafă, plasând peria sub șuviță și uscătorul deasupra. Trage peria pe dedesubt de la rădăcina părului spre vârf, apoi răsucește peria spre interior, la vârfuri. Repetă mișcarea cu fiecare parte, până când părul este uscat la rădăcină și are volum.
 3. Dacă ai cărarea pe partea dreaptă, ca la Tylor, începe prin a răsuci șuvițele din partea stângă. Ia o șuviță cu lățimea egală cu lungimea periei, de la ureche la tâmple. De data asta, plasează peria deasupra părului și întinde șuvița de la rădăcină spre vârfuri, rotind peria în afară și spre spate (uscătorul în partea opusă, urmează drumul periei). Usucă bine și treci la următoarea. Repetă procedeul cu șuvițele de pe partea dreaptă.
 4. Intră în acțiune ondulatorul, pe care îl folosești pentru onduleuri medii. Prinde între clești o șuviță subțire de păr, cu vârful la baza ondulatorului, răsucindu-l împreună cu părul, până la mijlocul lungimii șuviței. Important: onduleurile trebuie să fie numai până la nivelul urechii. Menține 5-10 secunde și eliberează părul răsucind ondulatorul înapoi.

  Ceara pentru styling par, 64,30lei

  Ceară Subtil Design (64,30lei, www.meljior.ro)

 5. Ia cu degetele puțină ceară și aplic-o pe păr, la vârfuri.Ceară Subtil Design (64,30lei, www.meljior.ro) modelează păstrând flexibilitatea coafurii.

Opțional: Ia din nou ceară pe degete și apoi câte puțină pe fiecare șuviță, trăgând-o între degete, de la rădăcină spre vârfuri.

Sebastian Shine Shaker, 94 lei

Sebastian Shine Shaker, 94 lei

Pulverizează pe degete spray pentru strălucire și fixare, apoi pe păr, de la mijlocul lungimii până la vârfuri. Stai departe de rădăcini și nu da prea mult, ca să nu încarci părul și îi dai un aspect artificial. Sebastian Shine Shaker, 94 lei. Are avantajul că nu încarcă, ai nevoie de puțin produs pentru o tușă luminoasă și strălucitoare, cu efect de oglindă. Poți să-l aplici și înainte de ondularea termică, pentru că protejează părul de efectul negativ al căldurii.  lac fixare puternica melkior 68,7 lei

 1. La final, pulverizează părul cu fixativ din toate direcțiile (de la distanța unui braț) și nu prea mult, altfel va arăta lipicios și încărcat. Lac Subtil Finishing, pentru fixare puternică, www.melkior.ro, 68,7 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.