Idei de styling Mena Suvari

PĂR MEDIU SCURT

USA Network's "American Character: A Photographic Journey" LaunchMena Suvari

Coafura Menei Suvari nu e neapărat nouă, între timp și-a lăsat părul lung și îl poartă drept, cu o cărare pe mijloc. Nu-i așa că parcă arăta mai bine când avea părul scurt și ciufulit creativ, ca în imagine? E adevărat că era și cu 5 ani mai tânără, dar stilul coafurii poate să-ți ia ani buni pe față. Sau să îți dea câțiva în plus. Dacă îți place stilul ei simpatic, poți să încerci să-l faci și tu. E potrivit și la petreceri, poate că ar fi bine să-l exersezi măcar o dată înainte de eveniment.

Pentru cine:  este un păr de lungime mediu-scurt, ondulat lejer, dinamic. Pornește de la o tunsoare versatilă, ce poate fi aranjată în mai multe feluri. Poți aranja părul în 30 de minute, e perfect pentru orice ocazie.

Ai nevoie de: spumă modelatoare, ceară, spray pentru strălucire și fixativ, ondulator. De asemenea, de un uscător și o perie rotundă ca să dai volum părului. Alege o perie de dimensiuni medii, din fibre naturale, care nu rupe și nu încurcă părul. Pentru ondulare, poți să-l pui pe bigudiuri sau cu ondulatorul electric.

fde9264cf376fffe2ee4ddf4a988880d

bigudiuri flexibile 11,70 ptr 10 buc melkior.ro

bigudiuri flexibile 11,70 ptr 10 buc melkior.ro

PERIE BAMBUS C I THERMAL 33 melkior 39 lei

perie bambus thermal 39 lei, Melkior

 

 

 

 

 

 

Pont: Secretul e ca părul să arate ca și cum e frumos de la mama natură, fără intervenții sofisticate. Alege produse de styling de bună calitate, pentru a-i da formă fără să încarci părul.

Pas cu pas:

  1. Aplică o spumă modelatoare, întâi pe palme, apoi pe părul umed, distribuind-o egal pe lungimea firului. Spuma permite modelarea șuvițelor și asigură rezistența în timp a coafurii. Încearcă Mousse Forte de la Sebastian Professional, 95 lei.
Mousse Forte de la Sebastian Professional 95 lei

Mousse Forte de la Sebastian Professional 95 lei

  1. Cu peria și uscătorul de păr, usucă părul șuviță cu șuviță, răsucind peria spre interior. Începe de la ceafă, plasând peria sub șuviță și uscătorul deasupra. Trage peria pe dedesubt de la rădăcina părului spre vârf, apoi răsucește peria spre interior, la vârfuri. Repetă mișcarea cu fiecare parte, până când părul este uscat la rădăcină și are volum.
  2. Dacă ai cărarea pe partea stângă, ca Mena, începe prin a răsuci șuvițele din partea dreaptă. Ia o șuviță cu lățimea egală cu lungimea periei, de la ureche la tâmple. Plasează peria deasupra părului și întinde șuvița de la rădăcină spre vârfuri, rotind peria în afară și spre spate (uscătorul în partea opusă, urmează drumul periei). Usucă bine și treci la următoarea. Repetă procedeul cu șuvițele de pe partea dreaptă.
  3. Pune părul pe bigudiuri de grosime medie, fixându-le puțin mai sus de nivelul urechii. Sau poți ondula părul cu ondulatorul electric, șuviță cu șuviță.
  4. Ia cu degetele puțină pastă modelatoare și aplic-o pe păr, la vârfuri. Câte puțin pe iecare șuviță, de la rădăcină spre vârfuri.
Pasta modelatoare pentru par SUBTIL 61,30lei

Pastă modelatoare pentru păr Subtil, de la Melkior, 61,30lei

6. Pulverizează pe degete spray pentru strălucire și fixare, apoi pe păr, de la mijlocul lungimii până la vârfuri. Stai departe de rădăcini și nu da prea mult, ca să nu încarci părul și îi dai un aspect artificial. Sebastian Shine Shaker, 94 lei. Are avantajul că nu încarcă, ai nevoie de puțin produs pentru o tușă luminoasă și strălucitoare, cu efect de oglindă. Poți să-l aplici și înainte de ondularea termică, pentru că protejează părul de efectul negativ al căldurii.

  1. La final, pulverizează părul cu fixativ din toate direcțiile (de la distanța unui braț) și nu prea mult, altfel va arăta lipicios și încărcat. Sebastian Stylixir sau Volupt Spray, 95 lei.
Sebastian Shine Shaker, 94 lei

Sebastian Professional Shine Shaker, 94 lei

SEBASTIAN stylixir 95 lei

Sebastian Professional Stylixir 95 lei

Volupt Spray de la Sebastian

Volupt Spray de la Sebastian Professional 95 lei

 

 

 

Foto: ©Hepta

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.