Idei de styling Carrie Underwood

Carrie Underwood, Nashville, Tennessee, noiembrie 2013 Foto: Hepta

Carrie Underwood, Nashville, Tennessee, noiembrie 2013 Foto: Hepta

PĂR LUNG

Nu-i așa că arată foarte frumos și elegant? Carrie l-a purtat în noiembrie 2013, dar nu trebuie să fii stilist ca să-ți dai seama că e la fel de strălucitor și acum, la final de 2014. Dacă ai părul lung, poți să te inspiri din stilul ei pentru seara de Revelion – e o coafură de ocazie, potrivită oricărui eveniment, fără cocuri complicate și rigide.

Pentru cine: Părul e ridicat la baza firului și se termină cu onduleuri elegante, care mențin dinamica părului. Părul purtat pe o parte și înălțat la bază arată spectaculos, imposibil să nu te plaseze în centrul atenței. Coafura se potrivește oricărei forme de față, vârste (21-50 de ani) și texturi de păr, merită să o încerci măcar o dată. Singura condiție: să ai părul lung și 30 de minute la dispoziție.

Ai nevoie de: spumă, ceară și fixativ; perie rotundă, uscător de păr, ondulator sau bigudiuri.

Ondulator Babyliss Pro de la Melkior, 32 mm, 123,9 lei

Pont: Menține cu degetele forma coafurii în timp ce aplici produsele sau o fixezi cu ondulatorul.

Pas cu pas:

1. Pune spumă în palme si aplic-o pe părul umed, pe toată suprafața. Spuma modelatoare fixează mai bine coafura. Poți încerca o spumă lejeră de la Sebastian Professional Whiped Crème, ultra lejeră, 95 lei.

Sebastian-whipped-creme-creme-ultra-lejera Sebastian Professional Whiped Creme, 95 lei

Sebastian Professional Whiped Creme, 95 lei

2. Usucă părul cu ajutorul unui uscător de păr și al unei perii rotunde de dimensiuni medii. Alege una din materiale naturale, care nu rupe și nu încurcă părul. Procedeul pornește de la ceafă spre lateral, șuviță cu șuviță, plasând peria sub păr și uscătorul deasupra, trăgând ușor peria pe lungimea firului de păr, de la rădăcină până la jumătate. La vârfuri, răsucește peria spre interior. Repetă secvența până ce șuvița e complet uscată.

PERIE BAMBUS C I THERMAL 33 melkior 39 lei

Perie de bambus CI Thermal, 39 lei, Melkior

  1. Pentru părul din lateral se folosește aceeași tehnică, cu diferența că peria se rotește în sens invers, trăgând părul încet, de la rădăcină spre vârfuri și în afară, spre spate.
  1. Dacă vrei ca onduleurile să țină mai mult, poți să aplici pe păr Sebastian Professional Stylixir. Acesta are avantajul că menține părul hidratat, cu aspect de ”proaspăt spălat” – Sebastian Professional, 95 lei, formulă non-grasă, pentru fixare și modelare. Șuvițele se mișcă liber, păstrându-și forma.

    SEBASTIAN stylixir 95 lei

    SEBASTIAN stylixir 95 lei

Apoi, cu un ondulator de diametru mai mare, încearcă să realizezi buclele mari, care dau volum coafurii. Ia câte o șuviță subțire de păr și plasează-i vârful între lamelele ondulatorului, la baza acestora, apoi răsucește-l de-a lungul șuviței, până la jumătatea acesteia. Menține 5-10 secunde apoi eliberează șuvița, răsucind ondulatorul în sens invers. Desprinde fiecare onduleu cu degetele și puțină ceară, dându-le forma dorită.

 

  1. Tapează părul din creștetul capului. Pune pe palme Sebastian Professional Stylixir și aplică crema modelatoare pe părul din față și din creștet, dându-i cu degetele forma dorită – ridicat la rădăcină, lăsat elegant pe o parte. Fixează-l cu uscătorul de păr, câteva secunde. Prinde una părul dintr-o parte la spate, cu o clamă discretă, care să nu estompeze din eleganța coafurii.
  2. Fixează totul cu spray fixativ. Pulverizează-l de la distanță și nu prea mult, pentru a nu încărca părul.

Foto: ©Hepta

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.