3 parfumuri florale de nișă de încercat primăvara asta

Niche Parfumerie ne propune 3 parfumuri florale de nișă, 3 bijuterii olfactive perfecte pentru purtat în această primăvară.

parfumuri florale de nișă

Notele potrivite primăvara sunt cele efervescente de citrice și de fructe, notele florale romantice precum irisul, iasomia și trandafirul.

Primăvara, natura izbucnește la viață și ne schimbă decorul cotidian. Este un timp al nașterii, renașterii și reînnoirii. Natura revine la culori vibrante și reprezintă momentul perfect să ne bucurăm de mirosul ei crud și bogăția florală pentru a descoperi o nouă bijuterie olfactivă.

Pentru această primăvară, Niche Parfumerie ne propune trei arome ce reflectă prospețimea și fericirea acestei perioade a anului și de care cu siguranță te vei îndrăgosti.

Parfums de Nicolai Violette in Love

EDT 30 ml – 280 lei

Departe de violetele pudrate ale bunicilor noastre, Violette in Love reprezintă floarea delicată care anunță sosirea primăverii. O fațetă de fructe roșii subliniată de esența notelor de fructe de pădure roz conferă acestei flori o splendoare aparte. Violette in Love este feminin, dar nu copilăresc sau clasic, cu o eleganță subtilă care nu copleșește, ci, mai degrabă, dansează fără efort în jurul tău.

Dusita Parfums Fleur de Lalita

EDP  50 ml – 750 lei/ 100 ml – 1100 lei

parfumuri florale niche parfumerie

Fleur de Lalita, un parfum floral elegant ce combină o abundență de cele mai bune flori pe care le are de oferit casa parfumului francez, Grasse. Florile albe gloriose, împletite cu ambretă și mosc, îl fac aproape ca un gurmand care înflorește delicios. Fleur de Lalita este plin de nuanțe seducătoare și exotice ce te vor intriga de la prima pulverizare.

La Manufacture Charme

EDP 100 ml – 654 lei

parfumuri florale

Așa ne-am imagina o plimbare în grădinile Vilei Balbiano, pe malul lacului Como: sosind de pe ponton în pasul liniștitor al apei, note florale elegante ne urmează. Ne pierdem între statui antice și gardul viu frumos tuns. La câțiva pași zărim palatele rămase intacte, un martor al istoriei italiene. O natură înfloritoare intrigantă și o plimbare poetică fără vedere, unde eleganța și rafinamentul sunt esențiale.

Parfumurile se pot achiziționa de pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București 50ml Artistic Fragrance Bar și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.