5 lucruri de evitat în timp ce faci sex

courtesy of papaija2008 at Free Digital Photos

pistolul cu apă și cătușele cu blană neapărat artificială – accesorii „must have”. Photo: courtesy of papaija2008 at Free Digital Photos

5 lucruri care ți se pot întâmpla în timp ce faci sex și cum poți evita situațiile neplăcute și uneori chiar fatale. Știm că vrei să te distrezi, dar nu cu riscul vieții…

  1. Sexul nu trebuie să fie forțat. Știm că știi și tu asta, dar acum suntem o comunitate întreagă care militează pentru drepturile sexului de comun acord. Dacă iubitul tău nu e de acord, nu trebuie să-l forțezi, poți oricând să găsești pe cineva care e. Nu te umili, nu îl implora, pentru că n-o să meargă. Dacă e subalternul tău, îi poți oferi ceva în plus la salariu. Dacă e șeful tău, nici să nu-ți treacă prin cap.
  2. Nu gândi prea mult! Știm că ăsta nu e punctul tău forte, și ar fi bine să rămâi consecventă. Dacă doamne ferește îți trece prin cap vreo idee în timp ce… știi tu, ideal ar fi să renunți la ea imediat. Încearcă să nu te gândești la nimic, pentru că gânditul dăunează grav sănătății sexului. Ca ajutor pentru golirea minții, poți folosi mantre de tipul: ”nu mă gândesc la nimic” și ”mintea mea e goală, nu trupul”. Poți încerca și tehnici de meditație intonând sunete lungi și grave, care te ajută să te concentrezi. Dacă partenerul se sperie de zgomot, spune-i că așa faci tu când te exciți. Dacă nu te exciți, măcar ai avut parte de o meditație reușită.
  3. Nu te îngrijora de felul cum arăți! Știm că arăți ca o șopârlă uriașă, ai ochi de alien (doar unul) și patru degete la picioare, dar iubitului tău nu-i pasă (de degete) și s-ar putea să îi placi așa cum ești, nu trebuie să-ți faci griji degeaba. Nu aprinde lumina (la lumina zilei leagă-l la ochi și pune-i cătușe), ascunde-te sub plapumă (iarna e pefect) și nu ieși de-acolo până nu te asiguri că nu te vede nimeni. Dacă el încearcă să tragă cu ochiul, cere-i și lui să se dezbrace și apoi vă uitați la televizor.
  4. Nu vorbi, nu cânta, nu mânca, nu citi, nu găti și în general evită să faci altceva în timpul sexului. Se știe că femeile sunt ființe multitasking, cu toate acestea, s-ar putea să nu iasă totul foarte bine, așa cum îți propui. Fiecare lucru la timpul lui, spune proverbul, de aceea îți recomandăm să te ocupi de fiecare, pe rând. E drept, poți să vorbești sau să cânți în timp ce gătești, dar nu citi niciodată în timp ce conduci și nici nu alerga în timp ce faci sex. Nu de alta, dar s-ar putea să fii mai în formă decât el și să nu te prindă niciodată.
  5. Nu mima orgasmul. În primul rând, pentru că nu ești la teatru, în rolul principal. Nu se uită nimeni la tine, nu te filmează, nu te aplaudă pentru prestație, așadar nu văd de ce ar trebui să mimezi ceva. Dacă tot vrei să te prefaci, poți mima indiferența. Sau veselia. Râzi cu gura până la urechi, râsul e molipsitor, puteți râde împreună, dacă nu se supără crezând că râzi de el. Sau de… știi tu. Dacă nu poți mima veselia, ai putea să plângi. Asta din urmă ar putea fi autentică, în cazul în care… chiar îți vine să plângi. Dacă orgasm nu e, mimă e destulă. Dacă te întreabă ce ai, spune-i că repeți un rol pentru petrecerea de sfârșit de an, când iar te-au sărit la promovare.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.