5 parfumuri memorabile pentru Sărbătorile de iarnă

Pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, Niche Parfumerie ne propune 5 parfumuri irezistibile, memorabile, care ne declanșează amintiri puternice și ne creează altele noi.

5 parfumuri Niche Parfumerie

Mirosul portocalelor, al scorțișoarei sau al lemnului arzând mocnit în sobă ne amintesc spontan de copilărie, de aniversări, de bucuria revederii și momentele fericite petrecute de Sărbători cu cei dragi. Mai mult decât celelalte simțuri, mirosul este capabil să ne influențeze starea emoțională, declanșându-ne amintiri, sentimente sau ne transpune în diferite locuri.

Parfumuri potrivite pentru Sărbătorile de iarnă

Brecourt Farah

Paciuli din Indonezia este evidențiat în această compoziție feminină prin utilizarea rarefiată a scorțișoarei din Ceylon. Un acord de curmale, o combinație de balsamuri (benzoina, ciste labdanum) și boabe de tonka crează un miros hipnotic și sporesc feminitatea, transportându-ne într-un loc îndepărtat care fascinează populația masculină în mod inconștient.

400 lei/ apa de parfum 50 ml

530 lei/ apa de parfum 100 ml

Santa Eulalia Obscuro

parfumuri memorabile pentru Sărbătorile de iarnăDin partea „mai întunecată” a Barcelonei, Obscuro prezintă marele oraș în timpul iernii, niciodată cu adevărat înghețat, dar răcoritor și proaspăt, cu un sentiment de calm liniștit, care pare să încurajeze o reflecție profundă, aproape mistică. Construit în jurul unui acord spiritual de tămâie, presărat cu anason și cu o notă distinctivă de șofran, Obscuro se adâncește cu bogatul balsam peruan, ambră și cu o notă de piele brută. Frumos, spiritual și impunător, Obscuro este o dovadă pozitivă că “întunecat” poate fi extrem de seducător.

630 lei/ parfum 60 ml

5 parfumuri memorabileI Profumi del Marmo Travertino

Este visul iubitorilor de creații gurmande, o ciocolată întunecată, puternică și intensă ca un espresso! Notele sale fructate ne amintesc de bogatele banchete luculiene ale împăraților romani, piersici, nucă de cocos, măr, struguri, portocale, lămâie și piper. Notele florale de iris, iasomie, trandafir și heliotrop te vor curta și te vor face să te îndrăgostești etern de acest parfum.

1540 lei/ apa de parfum 50 ml

Masque Milano Russian Tea

Ritualul ceaiului rusesc ne conduce astăzi într-o călătorie neașteptată prin țările îndepărtate, pline de mister și fascinație. O notă florală, ascuțită și rece. Și acel gust inconfundabil, uscat și fumuriu, dat de focurile caravanelor menite să mențină ceaiul prețios uscat în călătoria neîncetată prin Siberia. Frunzele proaspete de mentă oferă o atingere proaspătă și plăcută apei calde. O linguriță de zmeură păstrează și îndulcește, fără a modifica, gustul amar de mesteacăn și piele. Îl bem încet privind prin fereastra largă spre frumoasa catedrală a Maicii Domnului din Kazan.

240 lei/ apa de parfum 10 ml

690 lei/ apa de parfum 35 ml

Orange Calabria

O evadare sub soarele calabrez, în inima plantațiilor de citrice cu note proaspete și spumante. Vița de vie se împletește în jurul copacului de bergamotă, portocala de Calabria strălucește în inima plantațiilor arse de soare. Din reflexiile sale vesele și luminoase notele emană o aromă dulce și tangibilă.

400 lei/ apa de parfum 50 ml

Puteți descoperi această selecție minunată de parfumuri în magazinele Niche Parfumerie din Timișoara, Strada Alba Iulia nr.1, la 50ml Artistic Fragrance Bar în București, Calea Dorobanților nr.111 și online, pe www.nicheparfumerie.ro.

Citește și:

Parfums Dusita, acum în portofoliul Niche Parfumerie

Ghidul Niche Parfumerie pentru alegerea parfumului perfect de sezon

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.