Ghidul Niche Parfumerie pentru alegerea parfumului perfect de sezon

Căutările pentru următorul tău parfum de toamnă pot fi dificile; la urma urmei, cu atât de multe dintre care să alegi, cum te poți decide? Niche Parfumerie a creat un ghid al celor mai căutate ingrediente din parfumurile acestui sezon, pentru a te ajuta să alegi aromele care îți plac și să afli ce parfum ți se potrivește. Toamna este reîntoarcerea de la notele fresh, aerate și răcoritoare ale verii la notele bogate și calde ce ne conferă senzația învăluitoare și protectoare. Pregătește-te să călătorești printre cele mai bune ingrediente ale sezonului și să descoperi noul tău parfum de toamnă.

Ghidul Niche Parfumerie pentru alegerea parfumului perfect

 Vanilie

O stea a parfumeriei ce se combină în mod frecvent cu alte condimente pentru a dezvălui un parfum cald, senzual și învăluitor. Mirosul de vanilie nu este identificat doar cu căldura, cu aspectele moi și învăluitoare, dar evocă și sentimente de puritate și simplitate.

Scorțișoară

Aroma de scorțișoară este picantă și intensă și dă naștere parfumurilor calde, pudrate și piperate, în timp ce echilibrează dulceața aromelor gourmande și se joacă cu senzualitatea când este amestecată cu note florale.

ghidul Niche Parfumerie cu ingrediente din parfumurile de nișă

Ambră

Sinonimă cu familia orientală, ambra este un amestec de ingrediente care descrie un miros cald, pudrat și dulce. Acordul de ambră se compune din ingrediente (natural și sintetice) precum vanilie, paciuli, labdanum și este folosit pentru a crea parfumuri orientale care transmit o senzație bogată, senzuală și exotică.

Oud

Oudul este o rășină obținută din arborii speciei Aquilaria, atunci când sunt contaminați de un anumit mucegai și această notă identifică parfumurile Orientului Mijlociu. Această aromă dă viață parfumurilor amețitoare care evocă mirosuri puternice, senzuale și intense.

Piele

Acordul de piele din parfumerie dă naștere unei game largi de mirosuri cu un caracter adânc și elegant, de la mirosul pielii întunecate și adânci până la pielea de căprioară moale și fină.

Nu ai găsit încă parfumul potrivit pentru tine? Niche Parfumerie îți dă o mână de ajutor. În magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Alba Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro, găsești integrat în premieră un set de eșantioane personalizat, ce include cinci eșantioane și o consultanță online, telefonică sau video, în funcție de preferințele tale.

Citește și:

6 parfumuri de nișă pentru toamna asta

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.