6 parfumuri de nișă pentru toamna asta

Pe măsură ce temperatura începe să scadă și zilele însorite se apropie de sfârșit, apare și promisiunea unui nou capitol parfumat cu arome calde și confortabile, de sezon. În timp ce parfumurile de vară sunt răcoritoare, ne inspiră călătorii de lux, briza sărată a mării și săruturi de soare, parfumurile de toamnă tind să ne înfășoare ca îmbrățișarea unei persoane dragi sau ca o pătură moale de cașmir, cu note calde de ambră, piele senzuală, note gourmande, condimente sau vanilie delicioasă.

Parfums de Nicolai Ambre Cashmere Intense  

Un voal de ambră parfumat, într-un mix inspirat cu floare de iris, cu o bază de paciuli și mosc, pentru o senzație caldă și confortabilă. Ca mângâierea casmirului pe piele, avântul său vesel de mandarină și piper crează un parfum contemporan și relaxant.

 

OmanLuxury Paramour

Cu note senzuale de piele afumată, sirop de caramel, vanilie, mosc și ambră, Paramour devine un miros complex și exotic demn de regalitate.

Orchidee Rouge Extrait

Intensitatea excepțională a lui Orchidee Rouge te învăluie cu o căldură exotică și cu o senzualitate profundă, compusă din extractul hipnotic de vanilie neagră găsit în insulele Comore și Reunion.

Brecourt Paris Farah

Paciuli din Indonezia este evidențiat în această compoziție prin utilizarea rarefiată a scorțișoarei din Ceylon. Un acord de curmale, o combinație de balsamuri și boabe de tonka crează un miros hipnotic și irezistibil.

I profumi del Marmo Travertino

Visul iubitorilor de creații gourmande, o ciocolată întunecată, puternică și intensă ca un espresso!

Welton London Iconic Amber Oud

Oud-ul (Al Oudh în limba arabă) este o aromă specific orientală, provenită dintr-o substanță găsită în inima  copacului Aquilaria Crassna, originar din pădurile din nord-estul Indiei și Asia de sud-est (lemn de agar). Aceasta apare ca reacție de apărare a arborelui împotriva unei ciuperci parazite. Este un proces rar și de aceea acest ingredient este atât de prețios, având reputația celui mai scump lemn din lume. Mai puțin de 2% dintre acești arbori produc în realitate esența.

Cu atât mai prețios parfumul Welton London Iconic Amber Oud, o remarcabilă întruchipare a Orientului zilelor trecute, cu o răsucire de modernitate pur și simplu magică. Cu multă subtilitate, notele picante de ghimbir și cardamom se amestecă cu notele dulci de tutun și puterea luminoasă și caldă a oudului este sporită de șofran și de piper roz picant. Baza dezvăluie  note  bogate de mosc catifelat, amber gris combinat cu lemn de santal și labdanum cald de culoarea ambrei.

Parfumurile se găsesc în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Albă Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.

Citește și:

Ghidul Niche Parfumerie pentru alegerea parfumului perfect de sezon

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.