5 sfaturi pentru vopsirea părului fin

Colorarea părului poate fi de un real ajutor pentru o persoană cu părul fin. Tehnicile de vopsire pot da impresia de păr mai bogat, iluzia de mişcare şi aspectul de profuzime. Alina Rău, lead trainer Nioxin România, ne dă 5 sfaturi pentru vopsirea părului fin.

5 sfaturi pentru vopsirea părului fin, cu Alina Rău, Nioxin România

Alina Rău, lead trainer Nioxin România (dreapta sus) îți dă câteva sfaturi de colorare și tratare a părului fin

Pentru a atinge efectul scontat trebuie să respecți câteva reguli. Alina Rău, Lead Trainer Nioxin România, îţi spune de ce anume ar fi bine să ţii cont atunci când vopseşti un păr fin:

  1. Dă atenţie culorii scalpului. O nuanţă prea închisă la rădăcina va atrage atenţia asupra părului subţiat şi rar;
  2. Evidenţiaza volumul coafurii prin jocul pe secţiuni cu nuanţe mai închise şi mai deschise;
  3. Pentru deschiderea culorii părului este recomandată folosirea unui oxidant mai delicat pentru a obţine nuanţe apropiate, evitând astfel contrastul;
  4. Pentru blond este indicată alternarea tonurilor reci cu cele calde, pentru a da dimensiune şi mişcare coafurii. Se evită efectul static pe care îl da colorarea într-o singură nuanţă.
  5. Culoarea de la rădăcina trebuie să fie puţin mai închisă decât restul părului, astfel încât să se creeze iluzia de profunzime şi de par mai bogat.

Ce tratamente am încercat eu de la Nioxin și ce a ieșit vezi aici

Pentu un păr „atins de soare”

Vara asta poți obține look-ul de vacanță folosind un truc: vopsește-ți părul cu una din cele 3 nuanțe nou lansate de Wella ProfessionalsColor Touch Sunlights. Cu oricare din ele obții o deschidere delicată a culorii părului. Rezultatul? Un blond natural și o decolorare delicată. Produsul este excelent pentru părul natural deschis la culoare (pe care vrei să îl deschizi mai tare) sau pentru cel decolorat deja, pentru a-i imprima o culoare frumoasă, naturală,  și un look strălucitor.

Cu Color Touch Sunlights poți să ai:

  • O deschidere naturală a culorii părului – un „păr sărutat de soare”;
  • Strălucire intensă;
  • Colorare blândă datorită formulei fără amoniac;
  • Deschiderea delicată a nuanței părului cu până la 2 trepte de culoare;
  • Tranziție subtilă între rădăcini și lungimi.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.