Yves Rocher pentru suplețe și protecție solară

Vine vara, bine îmi pare – cum mă pregătesc de soare? Foarte simplu – cu un anticelulitic bun și câteva produse pentru plajă. Le găsim și anul acesta în concentrate vegetale miraculoase și texturi inovatoare descoperite de experții Cosmetique Vegetale. Încearcă noile game Yves Rocher pentru suplețe și protecție solară dacă vrei un tonus de invidiat și un bronz strălucitor vara asta.

Suplețe fără efort

Inovație Cosmetique Vegetale Yves Rocher: Mecanismul pentru suplețe se bazează pe un echilibru complex între depunerea și eliminarea grăsimilor din celulele adipoase (adipocite). Mulți factori pot fragiliza acest mecanism: lipsa activității fizice, alimentația dezechilibrată și altele. Specialiștii Cosmetique Vegetale au studiat receptorul din stratul adipos care gestionează balanța dintre lipoliză și lipogeneză. Activarea specifică a acestui receptor permite activarea unui mecanism eficient de remodelare a siluetei. Cum? Cu o moleculă naturală obținută din mangostan (un fruct tropical). Aceasta activează receptorul acționând ca o cheie capabilă să deblocheze procesele celulare de modelare și suplețe.

Experții YR Cosmetique Vegetale au reușit să obțină prin extracție 100% naturală un concentrat din coajă de mangostan, care este asimilat în  piele și acționează asupra tuturor factorilor de care depinde siluea noastră:

 • Împiedică stocarea grăsimilor
 • Ajută la drenaj
 • Contribuie la fermitatea pielii

Noutățile YR 2017 pentru suplețe

Produsele se bazează pe un extract vegetal activ și eficient, încorporat în texturi inovatoare, pentru un corp ideal. Rezultate vizibile în 28 de zile. Uniformizează aspectul pielii și oferă un tonus mai bun.

Ser tonifiant pentru suplețe

Remodelează silueta, conferă fermitate și frumusețe pielii. Textura specială îi permite o absorbție rapidă în piele, fără să fie lipicioasă. Aplicați dimineața și seara prin mișcări circulare, insistând pe zonele cu celulită rebelă (abdomen, talie, coapse). 94 lei/150 ml

Cremă hidratantă anticelulitică

Hidratează, estompează aspectul de coajă de portocală și oferă frumusețe pielii. Un lapte cremos cu textură ușoară, ajută la diminuarea celulitei. Cu un singur gest, pielea este hidratată și tonifiată, zi după zi aspectul de coajă de portocală este vizibil redus. Se aplică dimineața și seara pe toată suprafața corpului, înlocuind laptele pentru corp folosit în mod obișnuit. 78 lei/200 ml

Protecție solară

Expertiza Yves Rocher în universul vegetal a dus la identificarea unei plante care crește la malul mării. Ea se numește Steaua Dunelor și se evidențiază printr-o rezistență extremă la acțiunea razelor solare și o capacitate excepțională de a-și menține rezervele de apă, cât mai mult timp. Exact aceste proprietăți i-au încântat pe cercetătorii Yves Rocher, care au obținut un extract poliactiv din această plantă. Iată ce face extractul din Steaua Dunelor:

 • Amplifică sinteza melaninei în piele
 • Stimulează capacitatea pielii se a se apăra de efectele dăunătoare ale soarelui
 • Protejează celulele împotriva foto-îmbătrânirii
 • Protejează structura pielii
 • Stimulează regenerarea celulară

Steaua Dunelor – o plantă emblematică a litoralului breton, este o specie protejată. Pentru a putea folosi proprietățile ei uimitoare fără a-i pune în pericol rezervele naturale. Experții YR Cosmetique Vegetale au reușit să multiplice celulele stem ale plantei prin biotehnologie, în culturi de laborator.

Noile produse YR gama de protecție solară asociază acest extract cu o nouăgenerație de filtre duble UVA/UVB fotostabile. Astfel, noua gamă protejează pielea în timpul expunerii la soare și acționează și după expunere, regenerând celulele și păstrând culoarea bronzului natural, cât mai mult timp.

Pentru un bronz perfect, în siguranță

Produsele din gama pentru protecție solară oferă echilibrul perfect între protecție și bronz, încorporând concentrații mai mici de filtre cu indici de protecție mai mari.

 • Lapte spray pentru corp FPS 50+ Protejează fără să lase urme,preț: 69 lei/spray 150 ml
 • Ulei pentru corp protecție solară FPS 30 Protejează și conferă frumusețe pielii, preț: 65 lei/spray 150 ml
 • Lapte hidratant pentru ten și corp după plajă 3 în 1 Calmează, hidratează și conferă un bronz strălucitor, preț: 32 lei/150 ml

Absorbție rapidă în piele, fără urme albe

Nu conțin uleiuri minerale, parabeni sau conservanți

Flacon cu 25% plastic reciclat

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou