Accord Chic Secrets D′Essences, parfumul elegant al serilor de petrecere

Accord Chic Secrets D′Essences este cel mai nou parfum de la Yves Rocher. Floral-oriental, cu note condimentate, sofisticat, elegant și misterios, ca o noapte de petrecere.

Accord Chic este un parfum oriental – floral cu note condimentate, sofisticat și misterios în același timp. Parfumul conține extract de trandafir, elemi (o rășină aromatică extrasă din arbuști din genul Boswellia, care cresc în Orientul Mijlociu si Africa de nord), iris, benzoin (o rășină obținută din coaja unei specii de copaci din genul Styrax) și tămâie.

accord-chic-secretes-dessence-cel-mai-nou-parfum-de-la-yves-rocher

Accord Chic Secretes d`Essence, cel mai nou parfum de la Yves Rocher

Din culisele creației

El a fost creat de Olivier Cresp și Marie Salamagne: „Extractele de trandafir și elemi dezvăluie notele condimentate și învăluie cu strălucire eleganța florală a irisului. Pentru a oferi contrast și profunzime acestei creații îndrăznețe, au fost adăugate notele onctuoase de benzoin și esența misterioasă de tămâie. Accord Chic dezvăluie o feminitate îndrăzneață, elegantă, unică.”

Note elegante și misterioase

  • Trandafirul oferă notelor de vârf o prospețime explozivă, condimentată, cu accente citrice
  • Aroma de elemi este revigorantă, cu accente vegetale, balsamice și citrice.
  • Irisul își dezvăluie aromele fine, maiestuoase, elegante, un parfum floral intens, cu tonalități lemnoase și pudrate.
  • La bază, extractele de benzoin și tămâie, cu accente rășinoase și condimentate, balsamice, revigorante, vanilate și pudrate, oferă senzualitate și mister parfumului.
24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou