Aleargă să câștigi!

Herbalife Brasov Triathlon_1Înoată, pedalează și aleargă să câștigi o viață sănătoasă! Și poate un trofeu la triatlonul Herbalife, organizat anul acesta la Brașov, pe 19 iulie. Este un eveniment sportiv de masă, pe un traseu dificil, dar spectaculos, cu 3 probe (înot, bicicletă și alergare) pe 2 distanțe (olimpică și sprint). O parte din fondurile strânse cu ocazia evenimentului vor fi direcționate Casei Cireșarii II din București, pentru amenajarea unui teren de sport complet.

Triatlonul Herbalife Brașov 2015 este organizat cu sprijinul Federației Române de triatlon și Comitetului Olimpic și Sportiv Român, pentru data de 19 iulie. Cei peste 500 de participanți așteptați în competiție vor urma un traseu spectaculos, care pornește de la Codlea, trece prin Poiana Brașov și se sfârșește în Piața Sfatului, din Brașov. Anul acesta, evenimentul are ca sponsor compania internațională de nutriție Herbalife România, în calitate de partener principal.

Ciprian Balanescu_Campion National Triatlon

Imaginea evenimentului este Ciprian Bălănescu, multiplu campion național duatlon și triatlon proba olimpică. „Sper să fie alături de mine la start tot mai mulți concurenți. Mi-aș dori ca românii să facă din mișcarea în aer liber o tradiție și să accepte tot mai des provocarea de a se întrece pe ei înșiși cu fiecare concurs la care se înscriu”, spune Ciprian. „Pe mine personal sportul m-a ajutat sa nu mă pierd ca om”, a mai spus el la anunțarea evenimentului.

„Triatlonul Herbalife are deja o istorie la nivel mondial, cele mai cunoscute evenimente de acest gen fiind Triatlonul Herbalife din Los Angeles, votat „Top Destination Triathlon” și Triatlonul Herbalife din Gdynia Polonia, care la cea de-a șasea ediție a reunit peste 1.600 de participanți, iar în anul 2015 a luat licența IronMan. Şi în România, Triatlonul Herbalife se află la a doua ediție. Suntem extrem de încrezători că acest parteneriat va pune bazele unei frumoase tradiții a triatlonului în Braşov, constituind în același timp un îndemn la mișcare pentru toții iubitorii de sport din România”, a declarat Liviu Irimia, Marketing Manager Herbalife România.

echipa

Triatlonul de la Brașov se înscrie în programul de mișcare pentru o viață sănătoasă susținut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Alin Petrache, președintele Comitetului, crede că inițiativa este foarte importantă pentru educația și viitorul tinerei generații: „Cred cu tărie că fiecare dintre noi suntem ceea ce facem, ce gândim, ce realizăm și ce transmitem celor care vin după noi. Nevoia de modele pentru tânăra generație este tot mai importantă prin prisma faptului că societatea de azi trece prin transformări majore din toate punctele de vedere, de aceea avem obligația morală să oferim exemple valoroase. Concret, trebuie să cultivăm interesul pentru sport și mișcare în aer liber prin astfel de inițiative, pentru o dezvoltare sănătoasă, fizică și mentală a generației care ne urmează.”

O parte din fondurile strânse cu ocazia evenimentului urmând a fi direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5, fiind destinate amenajării unui teren de sport complet. După reamenajarea terenului de sport care a avut loc anul trecut cu ajutorul fondurilor strânse la Triatlonul Herbalife Buftea, cei 50 de copii din Centru vor beneficia, cu ajutorul competiției Herbalife Triathlon Braşov 2015, de un teren de sport complet, cu facilități și echipamente sportive pentru a putea face mișcare într-un mediu dotat și curat.

Doi sportivi Special Olympics vor lua startul la Triatlon și vor forma echipe de ștafetă împreună cu reprezentanți ai companiei Herbalife și membri independenți Herbalife. Peste 80 de membri independenţi și angajați Herbalife din toată țara vor participa la triatlon, purtând pe echipament un mesaj de susținere Special Olympics. Inițiativa promovează obiectivele Fundaţiei Special Olympics, organizație care contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale. Herbalife sprijină Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics 2015 și, cu această ocazie, a fost stabilit un parteneriat local de susținere a echipei de 27 de sportivi din România care va participa la Jocurile Mondiale.

Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial al Herbalife Brașov Triatlon – http://www.brasovtriathlon.ro/

Foto deschidere: ©Shutterstock

Foto articol: Grayling România

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.