APIVITA: formule noi, respect pentru albine și planetă

Martie 2023 reprezintă un nou început pentru Apivita în România. De anul acesta, Grupul PUIG, producătorul brandului Apivita, a acordat distribuția exclusivă a mărcii în România, companiei ND Medhealth. Povestea Apivita merge mai departe și abundă în noutăți și inovații. Primăvara lui 2023 aduce vești dintre cele mai bune pentru brandul Apivita. Portofoliul său se îmbogățește cu formule de ultimă oră, care potențează ingredientele sale naturale, originare de pe meleagurile mitice ale Greciei.

La final de martie, Apivita alături de peste 350 de invitați, parteneri, jurnaliști și influneceri, a marcat extinderea portofoliului său de frumusețe în peisajul luxuriant al Clubului Kong din București. Celebrul brand de frumusețe din Grecia a ținut să anunțe începutul unui nou și important capitol în cadrul prezenței sale în România alături de reprezentanții săi din Grecia, Anagnosti Choukalas, Head of Sustainability, Apivita & Uriage, Alissa Kulikova, Export Marketing Manager Apivita, Zissis Yannouchos, Regional Director Apivita & Uriage, dar și de echipa noului său distribuitor, compania ND Medhealth, condusă de Nikolas Kotzias.
Pe ritmuri de Vivaldi, invitații Apivita s-au bucurat de reîntâlnirea cu produsele lor favorite din portofoliul brandului, de momente de dans și, mai ales, de bucuria revederii după mai bine de 3 ani de liniște.

APIVITA EVENIMENT 30 martie 2023 KONG HERASTRAU

Apivita România și-a sărbătorit cu fast noul început, alături de jurnaliști, bloggeri și personalități recunoscute din media și industria de beauty

APIVITA ROMANIA eveniment martie 2023

foto eveniment APIVITA ROMANIA

APIVITA ROMANIA foto eveniment

Măștile EXPRESS BEAUTY – hrană mediteraneană pentru piele

Printre cele mai apreciate produse APIVITA se numără gama EXPRESS BEAUTY – măști cu ingrediente naturale, adaptate fiecărui tip de ten. De la curățare și hidratare zilnică la fermitate facială și anti-îmbătrânire, formulele naturale, dar inovatoare tratează delicat pielea, lăsând-o luminoasă și sănătoasă.

Afine, măsline, dovleac, rodie, portocală, roșcove… Toți nutrienții proaspeți și sănătoși din „dieta mediteraneană“ asociați cu produsele apicole lucrează în sinergie pentru a crea produse eficiente de îngrijire. Un meniu à la carte pentru o frumusețe radiantă. Opțiunile sunt variate! În fiecare săptămănă, poți include în rutina ta una dintre cele 18 măști de față, 3 măști de tipul sheet mask și 2 variante de măști de păr. Totul pentru o rețetă personalizată adaptată nevoilor fiecăreia dintre noi.

Colecția EXPRESS BEAUTY vine ca formă de prezentare în monodoze, astfel încât să creeze variație și să te poți bucura în fiecare săptămână de altă rutină de frumusețe. Și mai ales pentru ca tu să ai posibilitatea să te bucuri de toate ingredientele benefice dedicate îngrijirii tale faciale. Măștile de față cu utilizare unică de la Apivita sunt primul pas pe care îl poți face către universul plin de savoare al brandului.

APIVITA EXPRESS BEAUTY FACE MASK ARTICHOKE

Toate măștile și scruburile de față sunt create special pentru a acoperi toate nevoile de bază ale tenului și au până la 98% ingrediente de origine naturală. Cui se adresează măștile Apivita Express Beauty? Tuturor! Deoarece fiecare tratament răspunde unei probleme specifice.

APIVITA – un brand cu responsabilitate sociala

  • CONSERVAREA PLANETEI ȘI CONTRIBUȚIA LA PROGRESUL SOCIETĂȚII

APIVITA se aprovizionează cu ingrediente locale. Cultivarea și recoltarea materiilor prime se face din plantații regenerabile, întotdeauna trasabile, si se realizează folosind tehnici etice, cu o amprentă redusă de carbon. Produsele nu sunt testate pe animale și toate ambalajele sunt reciclabile și/sau reciclate. Pentru a-și susține angajamentele, brandul s-a alăturat unei puternice rețele oficiale. APIVITA este prima și singura companie grecească care a obținut în 2017 certificarea B Corp datorită numeroaselor acțiuni ecologice și sociale: un sediu central cu clădiri bioclimatice, care funcționează din surse de energie 100% regenerabile; procese de producție sustenabile; o bună organizare a resurselor de apă și energie; reducerea risipei pentru a diminua impactul asupra mediului.

  • PROTEJAREA ALBINELOR

Întrucât albinele joacă un rol major în menținerea biodiversității, APIVITA încurajează practicile de apicultura sustenabilă. Brandul recoltează doar 40% din producția stupilor săi, lăsând disponibil 60%, ceea ce este mai mult decât suficient pentru supraviețuirea albinelor și reînnoirea corespunzătoare a resurselor acestora. APIVITA intervine doar cu utilizarea uleiurilor esențiale și a extractelor naturale, întrucât producerea ingredientelor apicole se desfășoară fără pesticide, antibiotice sau reziduuri chimice. Brandul este asociat cu apicultori locali care împărtășesc aceleași valori. Pentru a-și perpetua angajamentele, APIVITA investește enorm în educarea tinerelor generații cu privire la importanța albinelor și rolul acestora în protecția Naturii și Umanității. Din acest motiv, de la începutul anului 2021, APIVITA s-a alăturat rețelei “1% pentru Planetă”, oferind 1% din vânzările unor selecții de produse din magazinul Experience Store din Atena și din e-shop-ul propriu către o organizație globală, care se implica în protejarea albinelor și a biodiversității.

apivita

POVESTEA APIVITA

  • ÎNGRIJIRE NATURALĂ A FRUMUSEȚII

Înființată în Atena în 1979 de un tânăr cuplu de farmaciști, APIVITA („Viața albinei”) este o organizație responsabilă care oferă soluții de îngrijire naturale și eficiente pentru ten, păr și corp, derivate din ingrediente apicole super-potente și plante din flora grecească.

  • CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ

În inima Mării Mediterane, teritoriul grecesc oferă o biodiversitate excepțională, care timp de milioane de ani a fost conturată și susținută prin polenizare, de către comunitatea prolifică de albine. Acolo, natura este înzestrată cu infinite proprietăți de rezistență. Într-adevăr, pentru a supraviețui în acest ținut sudic, vegetația nativă dezvoltă concentrații mari de molecule bioactive care sporesc rezistența, susțin regenerarea și oferă o valoare biologică de neegalat. În același timp, acest ecosistem puternic și nealterat oferă microcosmosului albinelor un refugiu unic în care să producă cele mai pure nectare active, recunoscute ca unele dintre cele mai eficiente substanțe de protecție, nutriție și revitalizare din lume.

  • DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Respectând procurarea sustenabilă a materialelor necesare, stăpânind cele mai sigure procese de extracție și urmărind cea mai transparentă trasabilitate, APIVITA aplică metode de cosmetologie „verde” de ultima generație pentru a crea formule naturale de până la 100%, cu eficacitate dovedită stiințific.

  • POLENIZEAZĂ FRUMUSEȚEA

Cu o experiență de peste 40 de ani în formule ce combină propolisul, mierea, ceara de albine și lăptișorul de matcă, cu extracte din plante și uleiuri esențiale organice, APIVITA surprinde și întruchipează expertiza, pasiunea și angajamentul său în fiecare dintre produsele sale, dezlănțuind adevărata frumusețe în lume.

Despre ND Medhealth

ND MEDHEALTH este o companie farmaceutică cu o gamă completă de servicii menite să faciliteze accesul brandurilor de sănătate și frumusețe pe piața românească construită acum 13 ani de către CEO & Fondator Nikolaos Kotzias. Portofoliul ND MEDHEALTH este format din branduri și produse inovatoare, susținute de studii și certificări internaționale, destinate sănătății, frumuseții și unui stil de viață echilibrat: Uriage, Apivita, Isdin, Eva Intima, Imunicor, Dr Biom, Puressentiel, Aspecton, Hedelix, Chlorhexil, Luxurious Dental Care, Novo C Vitamina C Lipozomală și D3Fix). ND MEHEALTH are o distribuție națională în peste 1500 de farmacii, o echipă formată din 47 de angajați și o cifră de afaceri înregistrată în 2022 de 7.1 milioane de euro.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.