Art Fashion Fair – noutăți în design-ul românesc de modă, accesorii și decorațiuni

Pe 21 și 22 octombrie aveți ocazia să vizitați Art Fashion Fair, cel mai cool târg de la București dedicat exclusiv design-ului românesc și brandurilor de lux autohtone – haine și accesorii de autor, obiecte decorative de interior, produse de îngrijire artizanale și organice. Art Fashion Fair promovează cultura inspirației, creativității și colaborării unei comunități deschise către original, consumatoare de design și branduri de lux autohtone.

Treizeci de designeri și branduri românești au fost alese în urma unei selecții riguroase să expună la Art Fashion Fair octombrie 2017. Printre aceștia, Chemistry, P’ANKA, Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie, THAÏS & STRÖE, Icrus Florea, Mihaela Coman, Ana Domina, Gabriela Secarea, Izabela Mandoiu, Porphyras, Mihaela Cretescu, Oana Vasiloiu, Minionette, Atelier de lana, Bizar Concept, UKISCREATOR, KoModa, Muna Radu, Irina Antonesi, Una-i Luna, Sapun Natural Nettyel, Whiskers and tales, Perfect Legs Shoes.

Târgul se desfășoară la Qreator by IQOS, Bd Aviatorilor 8A (ieșirea de metrou Victoriei spre Bd Aviatorilor), poate fi vizitat sâmbătă de la 10.00 am – la 9 pm, iar duminică până la 8 seara. Intrarea este liberă.

Ediția prezentă este lansată sub titlul Eco Cult și este cea de-a 10-a Art Fashion Fair, în mai bine de doi ani de la lansare. Pe lângă admirarea obiectelor expuse, vizitatorii pot participa la conferințe pe teme creative, unde intrarea este de asemenea liberă.

Concurs

Până la târg, organizatorii au avut ideea de a lansa un premiu de fidelizare a românilor față de brandurile autohtone. Premiul constă într-un voucher de 400 lei participantului/ei a cărui/cărei imagine primește cele mai multe like-uri pe pagina evenimentului, unde găsiți detaliile concursului și condițiile de participare. Premiul va fi acordat cu o zi înainte de deschiderea târgului, vineri, 20 octombrie, la ora 16, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina Art Fashion Fair și prin mesaj privat. Acesta va putea folosi voucherul la târg, pentru achiziția oricărui obiect al designerilor prezenți.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.