Toamna la Art Fashion Fair

Într-o societate în care ni se spune cum să ne îmbrăcăm, ce parfumuri să folosim, cum să gândim, pe cine să iubim, pe cine să detestăm și asta agresiv și clipă de clipă, cu fiecare panou publicitar, spot TV, sau rafturi întregi cu „uniforma” de  sezon, o mână de oameni vă propun altceva.  Pentru că suntem diferiți și e important să rămânem noi înșine. Este exact ce ne propune Art Fashion Fair | Eco Cult, sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 octombrie.

Art Fashion Fair este un târg de lifestyle si fashion, care se va desfasura în spațiul Qreator by IQOS (Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor 8A, la iesirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor). Până atunci (mai precis până pe 20 octombrie aveți șansa să câștigați un voucher de 400 lei pe care să îl folosiți la Art Fashion Fair, pentru achiziționarea oricărui produs expus de designerii prezenți. Detalii despre concurs și eveniment aici.

Art Fashion Fair a devenit, de ceva vreme, o comunitate mică de designeri care încearcă să ofere raspunsuri căutătorilor de idei care calcă pragul târgului, din ce în ce mai mulți cu fiecare noua ediție.

Asta nu se poate luând apectul unei mase comune, purtând milioane de lucruri  identice,  făcute și ele de milioane de mâini neștiute. Poate părea superficială strădania de a căuta pantofii, colierul sau geanta care să ne reprezinte, dar, din nou, contează.

Viața e complicată și altfel înfrunți o zi purtând un inel care te face să visezi, altfel calci printre frunzele moarte în pantofii care te fac să zâmbești. Despre asta e vorba, despre cum te fac aceste lucruri să te simți, lucrurile făcute special parcă pentru tine. Noi știm că purtând rochițele cusute de Muna Radu sau Mihaela Crețescu, pantofii Oanei Vasiloiu, parfumul Iuliei sau cerceii colorați ai Monicăi, ne simțim altfel, deși noi suntem designerii, abia așteaptăm o nouă ediție pentru a ne vedea unii altora lucrările și, după două zile de târg, nu plecăm niciodată cu mâna goală.

Vă așteptăm sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 octombrie, la Art Fashion Fair | Eco Cult să descoperiți colecțiile noi ale designerilor neliniștiți selectați de Roxana Silean, care vă așteaptă doar pe voi. Luati cu voi o prietenă și dedicați târgului câteva ore, pentru că aveți nevoie de timp și de impresii. Nu știu ce impresie v-au făcut rândurile mele, dar Art Fashion Fair nu este chiar cum v-așteptați să fie. E altfel.

Mihaela Coman, jewellery designer

Organizatorii au ales pentru sezonul toamna/iarna 2017-2018 siluete cu volume sculpturale, texturi bogate si accesorii fresh, care te pot ajuta să îți conturezi un stil personal spectaculos și în trend.

Toate produsele pot fi văzute, probate și cumpărate în weekend-ul 21-22 Octombrie la Art Fashion Fair:

Rochie Bianca Popp

Inel Bizar Concept

Eșarfă de mătase și cașmir Atelier de lână

Parfum natural Luviane Atelier De Parfumerie

Pantofi Perfect Legs Shoes

Lenjerie UKISCREATOR

Pulover oversized Chemistry

Art Fashion Fair

Bijuterii de autor Mihaela Coman

Un interviu cu Oana Vasiloiu puteți citi aici. Interviuri cu designerii prezenți la Art Fashion Fair, în curând pe 24life.ro

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.