Materia, singurul târg românesc de design contemporan în piele, a devenit european (P)

Aflat deja la a treia ediție, târgul MATERIA se desfășoară în weekendul 4-5 noiembrie la Sala Dalles. Printre expozanții de anul acesta sunt și designeri străini, toți participanții trecând printr-un atent proces de selecție. Designerii își prezintă în premieră noile colecții, ocazie cu care ne putem delecta, admira și achiziționa obiecte care ne cuceresc, de la prima vedere.  Pentru că, se știe, pielea este un material care spune povești.

Materia

Sigur ai un obiect din piele care îți aduce aminte de un moment special: o cină romantică sfârșită cu un sărut și un zâmbet, cea mai stylish petrecere de la care nu mai ții minte nimic sau o întâlnire de business care ți-a salvat afacerea.

Atitudine, emoție, creativitate, fetiș, dorință sau libertate. Tu ce cuvânt ai alege ca să descrii pielea?

“Prezența participanților străini deja de la a treia ediție MATERIA este o validare a faptului că mergem în direcția bună. Îmi doream acest lucru, dar nu m-am așteptat să se întâmple atât de repede. Târgul MATERIA a fost primit cu un entuziasm fantastic, poate și datorită conceptului – suntem singurul târg din România care promovează creațiile contemporane din piele – ceea ce înseamnă o susținere constantă a creativității, exprimată prin acest material atât de versatil. Edițiile precedente ne-au demonstrat că publicul român își dorește obiecte inedite și de calitate și ne dorim să îi surprindem la fel de plăcut și la această nouă ediție.” Dan Pierșinaru, organizatorul târgului MATERIA.

Anul acesta vor fi prezente în București brandurile europene Giulia Boccafogli și Maison Dressage din Italia și Christina Karakalpaki din Grecia, cu o selecție inedită de coliere, genți și rochii.

În afară de faptul că vor putea admira și cumpăra noile colecții toamnă-iarnă ale celor mai creativi designeri, vizitatorii MATERIA,  vor avea parte de multe alte surprize, dar și de prezența, exclusiv la MATERIA, a unor invitați speciali.

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea.

Program:

Sâmbătă 4 noiembrie: 11.00 – 20.00

Duminică 5 noiembrie: 11.00 – 20.00

Sala Dalles, bd. Nicolae Bălcescu, nr.18

*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.