Avon lansează o gamă pentru copii inspirată de Disney

Avon lansează în noiembrie o gamă de îngrijire corporală și a părului pentru copii, „Frozen”. Gama cuprinde spray parfumat, spray pentru descurcarea parului, gel de duș, șampon și apă de colonie cu aromă delicioasă de șerbet de fructe, vată de zahăr și gardenie. Șamponul are o formulă delicată, fără lacrimi și toate produsele sunt hipoalergenice, oferind îngrijire delicată, așa cum se cuvine micilor prințese.

Avon Frozen gama pentru copii

Fetițele care vor să aibă un păr și o piele frumoasă ca prințesele Elsa și Anna se pot răsfăța de acum încolo cu aceste produse, special create pentru ele.

Dacă vrei să-ţi surprinzi prinţesa cu un cadou special de Crăciun, poţi comanda produsele din brosura online sau print, prin intermediul reprezentanților Avon. Prețurile încep de la 11.99 lei.

Produsele sunt recomandate copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Avon Frozen, inspirată de personajele Disney

Apa de colonie Frozen, 25.99 lei

Mai multe informații sunt disponibile pe www.avon.ro sau pe pagina de Facebook Avon Space.

Despre AVON

AVON este prezent de peste 21 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.