Yves Rocher de Crăciun – două colecții noi, în ediție limitată

Yves Rocher lansează două colecții în ediție limitată de Crăciun, Thé Doré și Pomme Rouge. Creme și lapte de corp, geluri de baie și duș, balsamuri și săpunuri lichide, toate au texturi fine și îmbogățite cu ingrediente naturale-bio. Cele două colecții vin în două arome îmbietoare, festive, dulci sau condimentate, care îți lasă gura apă (măr roșu și ceai auriu) și  îți amintesc de confortul și tihna sărbătorilor petrecute în familie.

Yves Rocher Cosy Christmas

Știți cum îți parfumează pielea un gel de duș aromat, delicios? Dar o cremă de corp, din aceeași gamă? Îți vine să le mănânci. Sau să le bei, după caz. Așa se întâmplă și cu noile arome ale celor două colecții Yves Rocher lansate de Crăciunul acesta.

Descoperă parfumul condimentat și cald al Colecției Thé Doré sau aromele reconfortante și savuroase ale Colecției Pomme Rouge! Toate produsele cuprind formule senzoriale îmbogățite cu cu unt de Karité Bio sau cu extract de Albăstrele Bio, pentru o piele delicat  tratată și delicios parfumată.

Cele două colecții noi pentru un „Crăciun Cosy” sunt Pomme Rouge – Red Apples și Thé Doré – Golden Tea, disponibile acum atât în magazinele Yves Rocher, cât și online pe www.yves-rocher.ro, într-o gamă generoasă de produse pentru igienă & îngrijirea corpului, cu prețuri începând de la 10,9 lei

GEL DE DUȘ EXOLIANT Tub 200 ml – 17,9 lei

GEL DE DUȘ Flacon 200 ml – 14,9 lei

GEL DE DUȘ Flacon 400 ml – 18,9 lei

SĂPUN-GEL PENTRU MÂINI Flacon-pompă 190 ml – 14, 9 lei

LAPTE PARFUMAT PENTRU CORP Flacon 200 ml – 18,9 lei

BALSAM PENTRU CORP Cutie 150 ml – 46 lei

CREMĂ PENTRU MÂINI Tub 75 ml – 14,9 lei

BALSAM NUTRITIV PENTRU BUZE Baton 4,8 g – 10,9 lei

SET MINI NOEL Gel de duș flacon 50 ml, Cremă pentru mâini tub 30 ml Lapte parfumat pentru corp flacon 50 ml, Balsam nutritiv pentru buze baton 4,8 g – 44, 5 lei

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.