Nioxin soluții personalizate de top împotriva căderii părului

Nioxin chiar funcționează, și nu e o vorbă în vânt. Asta pentru că fiecare formulă e atent studiată și folosește cercetări de ultimă oră asupra structurii și metabolismului părului, în fiecare sezon și la fiecare etapă de vârstă. Căderea părului are cauze specifice, cărora Nioxin le-a găsit soluții personalizate. Vezi unde te încadrezi.

Noul Nioxin 3D Care Systems

Cu ajutorul unei metode inovatoare inspirate din ingrijirea pielii, noile produse de ingrijire îți întăresc firul de păr, îl fac mai plin și mai sanatos in doar 30 de zile.

Sistemul 3D reprezinta o solutie potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Noile produse tin cont doar de doi factori: tipologia parului ( natural, colorat sau tratat chimic) si etapele subtierii. In functie de acestia, Nioxin ofera solutia personalizata de care parul are nevoie: sase sisteme, in trei parti.

3D Care Systems – CURATARE, OPTIMIZARE, TRATARE

Treptele pentru crearea fundamentului necesar parului, care cade prin subtiere, dar poate deveni mai plin, sunt:

Pasul 1 – Curatarea prin sampon;

Pasul 2- Optimizarea prin conditioner;

Pasul 3 – Tratarea prin tratamentul hair&scalp.

Tehnologiile NIOXIN

Fiecare sistem in 3 parti contine un amestec unic de trei tehnologii special create pentru a satisface nevoile specifice ale scalpului si parului :

PENTRU DERMA

 • ACTIV-RENEWAL: Ajuta la indepartarea sebumului, acizilor grasi, a reziduurilor de mediu de pe suprafata scalpului si a parului. Sunt recomandate sistemele 1,2, disponibile in samponul de curatare.
 • PRO-COLOR SHIELD : Ajuta la indepartarea sebumului, a acizilor grasi, a reziduurilor de mediu de pe suprafata scalpului si a parului, in timp ce asigura protectia culorii. Sunt recomandate sistemele 3,4,5,6, disponibile in samponul de curatare.

PENTRU DENSITATE

 • BIOAMP : Ajuta la fortifierea parului si la controlul echilibrului hidratarii. Sunt recomandate sistemele 1,2,3,4, disponibile in Conditioner.
 • SMOOTH PLEX : Echilibreaza hidratarea firului de par si controleaza structura lui. Sunt recomandate sistemele 5,6, disponibile in Conditioner.

PENTRU DIAMETRU

 • TRANSACTIVE DELIVERY SYSTEM 2.0: Ofera parului grosime. Sunt recomandate sistemele 1,3,5, disponibile in tratamentele Hair &Scalp:
 • SCALP ACCESS DELIVERY 2.0: Te ajuta sa obtii un fir mai gros si contine ingrediente de protectie UV pentru par. Sunt recomandate in sistemele 2,4,6, disponibile in tratamentele Hair &Scalp.

Scalp Protect Serum – contine ingrediente anti-iritare, care ajuta la protejarea scalpului in timpul procesului de colorare oxidativa. Este un tratament pre-colorare, testat dermatologic, exclusiv pentru utilizarea in salon, care are o valoare a pH-ului foarte asemanatoare cu cea a scalpului. Ramane pe scalp precum o manusa, care protejeaza mana.

Color Lock – este un tratament exclusiv pentru utilizarea in salon, care sigileaza cuticula si blocheaza pigmentii de culoare in firul de par  imediat dupa procesul de colorare, neutralizand reziduurile alcaline si de peroxid din par. Cu tehnologia NioPROTEC, acest produs creste protectia impotriva ruperii parului in timpul samponarii cu pana la 50%.

Density Defend – este o spuma usoara pentru fortifierea parului colorat. Datorita tehnologiei DensiProtect, acest produs asigura reducerea ruperii parului cu pana la 93% si amplifica culoarea vibranta.

Pentru păr fin și vopsit

Pentru caderea usoara a parului fin si vopsit, incearca noul Nioxin System 3. Kitul contine trei produse ce au la baza un amestec unic de trei tehnologii, special creat pentru a satisface nevoile specifice ale scalpului si podoabei capilare. A fost conceput pentru indepartarea sebumului depus la baza foliculilor de pari, acizii grasi si reziduurile de mediu. Folosite corect si cu regularitate, acestea amplifica textura parului, asigurand echilibru de hidratare si protective a culorii.

Nioxin System 3 este format din:

 • Nioxin Cleanser se aplica pe parul umed si se masează delicat;
 • Nioxin Scalp Revitaliser este conditionerul care se aplica pe scalp si par;
 • Nioxin Scalp Treatment are o formula bogata in vitamine. Se aplica in mod uniform pe tot scalpul, dupa ce parul a fost spalat. Nu se clateste.

Pret: Sampon – 36 lei Balsam – 65 lei Tratament – 71 lei

Pentru păr natural sau tratat chimic, cu structură medie spre groasă

Experții Nioxin recomandă folosirea kit-ului System 6 pentru un păr natural sau tratat chimic, cu structură medie spre groasă. Sistemul acționează împotriva căderii puternice a podoabei capilare. Acesta te va ajuta să obții rezultate uimitoare: un păr cu aspect mai bogat, mai des, în doar 4 săptămâni.

Caracteristicile sistemului 6:

 • Oferă firului grosime și senzația de mai plin, netezind structura lui;
 • Elimină sebumul, acizii grași și reziduurile de mediu care stau la baza foliculilor de păr, restabilind nivelul de hidratare al scalpului și al firului;
 • Protejează culoarea.

Aminoacizii de mătase și uleiul de nuci Kukui din compoziție mențin hidratarea și cresc rezistența părului. În timp ce extractul de ceai alb și uleiul de mentă protejează culoarea.

Preț NIOXIN KYT SYSTEM 6: 121 lei.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.