Bacolux îşi redeschide hotelurile din Herculane

Odată cu Rusaliile, grupul Bacolux Hotels redeschide treptat hotelurile de la Băile Herculane pe care le are în portofoliu, respectiv Afrodita Resort & Spa și Diana Resort. Sumele alocate suplimentar  în noile protocoale de dezinfectare și igienizare sunt de peste 270 000 lei.

Bacolux Hotels îşi redeschide hotelurile din Herculane

Acum 3 luni, pe 16 martie, grupul Bacolux Hotels și-a închis toate locațiile din Herculane, Craiova și Bușteni, la momentul decretării stării de urgenta pe teritoriul României din cauza pandemiei. Au trecut iată mai bine de 100 de zile de suspendare, de distanțare și de reorganizare.

„În această perioadă, a trebuit să reînvățăm modul în care facem lucrurile, să implementam noi reguli și noi proceduri de siguranță și igienă, noi circuite de dezinfecție. Avem o nouă provocare – menținerea siguranței și sănătății angajaților și oaspeților nostri și în fața acestei situații delicate”, precizează Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels.

Marea redeschidere aduce vesti bune și oferte turistice imbatabile atât pentru turiști, cât și pentru partnerii din turism, dar și multe responsabilități.

„Înainte de redeschiderea activității pentru turiști, toate locațiile Bacolux vor fi dezinfectate de o companie certificată, prin proceduri avansate de dezinfecție, aprobate de instituții abilitate în domeniu. Printre măsurile de igienă adoptate în locatii sunt plasarea de dozatoare cu dezinfectanți, în spațiile comune, cât și în cele  destinate angajaților, dotarea cu termoscanner la intrarea în hotel, dezinfectarea tuturor suprafețelor și obiectelor atinse cel mai frecvent din spațiile comune, plasarea de covorașe dezinfectante la toate căile principale de acces, folosirea restricționată a lifturilor, spălarea și dezinfecția suprafețelor din camere și spatii comune cu soluții biocide, distanțarea legală a meselor din restaurantele resorturilor, crearea  de programe predefinite pentru masă, pentru evitarea aglomerării restaurantelor, termoscannere la intrarea în restaurante, lămpi UV bactericide în zona alimentară, dezinfectarea meselelor, scaunelor, după fiecare servire, monitorizarea zilnică a temperaturii angajaților și a stării acestora de sănătate la fiecare intrare în tură, utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații hotelurilor”, punctează reprezentanții Bacolux Hotels.

La nivel de oferte turistice, echipa Bacolux Hotels își dorește să îi suprindă pe turiști. „Punem la bataie pachetul wellness de 5 zile, la care adăugam un bonus de 2 zile din partea casei. Adică plătești 5 zile și primești 7. Apoi, ne dorim ca turiștii să înțeleagă că este vorba despre un concept de sănătate și imunitate. #NeFacemBineinRomania si ne întărim sistemul imunitare cu ajutorul apelor sulfuroase, atât de renumite la Herculane.

La Băile Herculane, vă puteti găsi vindecarea la nivel respirator. Aici, apele sulfuroase pot liniști si vindeca rinite, laringo-traheite, bronșite cronice, sclero-emfizem pulmonar, peumo-conioze, silicoză și alte afecțiuni bronhopulmonare ale oricărui pacient. ”Cura de Herculane, realizată în scop terapeutic, se recomandă convalescenților dupa pneumopatii acute, bacteriene și virotice, traheo-bronșite cronice simple, nevroze respiratorii. Apele minerale sulfuroase folosite sub formă inhalatorie au o acțiune de umectare a traiectului bronșic și favorizează drenajul produșilor de secreție bronșică.”, spune medic primar balneo fizioterapie si recuperare medicală Otilia Oprișan la Afrodita Resort & Spa.

Din 4 iunie, vă asteptam la Herculane, la Afrodita Resort& Spa.  Veniți să vă bucurați de „cea mai frumoasă staţiune de pe continent” ( Franz Iosef). Veniți să vă bucurați de apă și de spa la Afrodita Resort & Spa.

,,Ne dorim ca segmentul de balneologie și SPA să redevină funcțional, el fiind principalul motor pentru turism de sănătate în perioada următoare. Obiectivul nostru este să implementăm toate standardele de siguranță, să repornim în cele mai bune condiții vacanțele românilor și să continuăm învestițiile în această industrie care se afla înainte de pandemie în cel mai amplu și accelerat proces de dezvoltare din ultimele trei decenii, adaugă Laura Pătru.,,

Bacolux Hotels înseamnă 26 de ani de activitate pe piața ospitalității din România, 4 unități hoteliere, peste 1000 de locuri de cazare. 300 de angajati. 10 milioane de euro investiți în Băile Herculane în 2 hoteluri de 3 și 4 stele. 7,5 milioane de euro cifră de afaceri în 2019

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.