Crowne Plaza îşi deschide terasa de vară cu un barbeque

Pe 21 iunie, Crowne Plaza Bucharest sărbătoreşte cea mai lungă zi a anului cu o petrecere Garden Summer Barbeque, la terasa Pine Garden Cafe. Regulamentar, tinând cont de toate normele de igienă și de distanțare fizică.

Crowne Plaza Bucharest petrecere Garden Summer Barbeque, la terasa Pine Garden Cafe

Vara începe la Crowne Plaza cu un Garden Summer Barbeque pe cea mai nouă și mai verde terasă a complexului:  Pine Garden Cafe, amplasată în mijlocul unui minunat parc verde, cu peste 100 de specii de plante și arbori în care pasările se întrec în triluri și acompaniază starea de bine. Indifierent de vremurile pe care la trăim, starea de bine pe care ne-o aduce vara se cere sărbătorită cum se cuvine, nu-i așa?

În grădina Crowne Plaza Bucharest vă încărcați privirea cu verde și natură, în compania celor prietenilor sau a celor din familie şi a unui meniu delicios cu licori fine.

Ziua: duminică, 21 iunie, începând cu 12.30. Vă puteţi bucura de un curcubeu de arome și de gusturi puse în scenă de Chef Ernesto Dosman: live barbeque, salate, antreuri, legume la grătar, stație live de preparare a deserturilor, băuturi pe toate gusturile, live music și energie pozitivă. Totul ca să fie bine!

Evenimentul beneficiază de un aranjament artistic „distanțat”, ce va ține cont de normele de siguranță actuale.

Rezervări – telefon: 0723170935 sau mail –  Pine@crowneplaza.ro

Preț: 159 lei/ persoană

*copiii 0-5 ani acces gratuit, 6-12 ani au 50% discount

Crowne Plaza Bucharest, iunie 2020

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.