Balsam de buze și rujuri noi în colecțiile Yves Rocher 2017

Yves Rocher ne surprinde iar cu formule inovatoare de make-up și îngrijire – de data asta, un balsam de buze lichid pe bază de ulei de cireșe, noi colecții de rujuri strălucitoare, satinate și sidefate, cu ingrediente care dau dau un look irezistibil buzelor, protejându-le și hrănindu-le în același timp.

Balsam de buze și rujuri din colecțiile de vară Yves Rocher 2017

Yves Rocher Grand Rouge Satine și balsamuri cu ulei de cireșe

Balsam lichid pentru buze strălucire și nutriție

Yves Rocher lansează primul balsam lichid pentru buze pe bază de ulei de cireșe. Noul produs are proprietăți nutritive, îmbinând într-o formulă inovatoare calitățile de îngrijire ale balsamului de buze cu strălucirea unui gloss. Nu conține parabeni, silicon, conservanți sau uleiuri minerale. Este  disponibil în 10 nuanțe și costă 24,9 lei/tubul.

Balsam de buze cu ulei de cireșe, în 10 nuanțe, Yves Rocher 2017

Balsam de buze cu ulei de cireșe, în 10 nuanțe, Yves Rocher 2017

Noua colecție Ruj Vertige, în culori radiante, cremoase și nutritive pentru piele

Rujul Vertige combină o paletă de culori radiante cu textură cremoasă și hrănitoare pentru confortul absolut al buzelor. Variații infinite de culori, de la cele mai delicate la cele mai intense pentru toate dorințele de frumusețe.

Îmbogățit cu ulei nutritiv de cireșe, formulă fără uleiuri minerale, silicon și parabeni.

40 de nuanțe 3 efecte

  • Strălucitor Finisaj strălucitor, textură fondantă și acoperire adaptabilă 12 nuanțe
  • Satinat Finisaj satinat, textură cremoasă și acoperire perfectă 20 de nuanțe
  • Sidefat Finisaj sidefat, textură cremoasă și acoperire perectă 8 nuanțe

Preț: 36 lei/baton

Noua colecție Ruj Absolut

Absolut are culori ultra pigmentate și rezistență îndelungată, într-o formulă de îngrijire „absolută” a buzelor. Un ruj rezistent pe buze timp îndelungat, ce asociază intensitatea culorilor ultra pigmentate cu efectul reconfortant al uleiului regenerator de „camelie”.

Teste in vitro: Rujul Absolut este un produs de machiaj emblematic, disponibil în 20 de nuanțe intense. pentru buze seducătoare, îmbogățit cu ulei regenerator de „camelie”.

Formula Ruj Absolut nu conține uleiuri minerale, silicon sau parabeni, 20 de nuanțe cu finisaj satinat, preț baton: 52 lei

Angajamentele Yves Rocher pentru protecția mediului

Contribuind la reducerea impactului asupra mediului înconjurător, fabbricile YR au reușit să diminueze cantitatea de material plastic ultilizată în producția rujurilor cu 6,5 tone/an atât la Ruj Vertige, cât și pentru Ruj Absolut.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.