Académie – formule avansate pentru strălucirea tenului

Când spui Paris Académie scientifique de beautè, te gândești la știința avansată a frumuseții. Și nu greșești deloc. Produsele brandului sunt rezultatul celor mai noi cercetări pentru păstrarea frumuseții și tinereții tenului. Astăzi – despre Serum Éclat 8h și Aquabaume Éclat, două formule cu extract de caise împotriva efectelor poluării.

Este adevărat, moștenirea genetică e importantă pentru un ten frumos. Dar oamenii de știință spun că factorii de mediu pot să schimbe situația. Degeaba ai te-a înzestrat natura cu un ten perfect, dacă îl ții descoperit la soare, vânt și poluare – toți acești factori îl ridează prematur. Dacă nu putem schimba mediul, putem în schimb să ne protejăm de agresiunea lui (radiații solare intense, noxele orașului, chimicalele folosite în agricultură sau din produsele de curățare casnică etc). Primele efecte ale poluării asupra tenului sunt apariția punctelor negre, adâncirea ridurilor, pierderea elasticității și un aspect tern al pielii. Experții spun că particula poluantă este de 20 de ori mai mică decât diametrul porului din piele, motiv pentru care pătrunde rapid în derm, dacă nu are nicio barieră în cale.

Pentru a stopa efectele poluării asupra tenului, Académie Scientifique de Beautè a creat produse speciale de protecție, cu extract de caise. Acestea formează un scut care protejează pielea, îi conferă elasticitate și hidratare.

Produse cu extract de caise, cu efect hidratant și protector, pentru orice tip de ten

Serumul Éclat 8h este un produs elixir „anti-oboseală” cu o concentrație mare de extract de caisă, care oferă tenului protecție împotriva radicalilor liberi. Rezultatul? Un ten luminos, care își păstrează mai mult timp elasticitatea și tinerețea. Serumul are o textură fluid-cremoasă și un efect hidratant care durează 8 ore. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Aquabaume Éclat alungă semnele de oboseală și revigorează pielea cu ajutorul extractului de caise. Produsul combină textura unui gel și confortul unui balsam într-o formulă ideală pentru protecția și strălucirea tenului. De asemenea, Aquabaume Éclat ajută la fixarea machiajului, dând tenului un aspect luminos și strălucitor.

Recomandarea experților Academie este ca Serumul Eclat 8h și Aquabaume Eclat să fie folosite împreună, în cursul dimineții, inainte de aplicarea machiajului. Cele două produse au ingredientul activ anti-poluare.

Elodie Oliveira – trainer internațional Academie Scientifique de Beaute Paris – vorbește despre știința frumuseții pielii în cadrul unei sesiuni exclusiviste Urban Care Masterclass

Vești bune: Experții Academié spun că 20% din caracteristicile procesului de îmbătrânire sunt moștenite genetic, dar că restul de 80% depinde de alegerile pe care le facem privind stilul de viață – alimentație, mișcare, îngrijire – așadar, decizia ne aparține!

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.