System Professional – formule revoluționare de îngrijire a părului

Professionals Brands lansează System Professional – o formulă revoluționară, personalizată, de îngrijire a părului. Ingredientele speciale conținute în acest tratament restabilesc echilibrul lipidic natural al firului de păr și îi redau suplețea și sănătatea. Rețeta de îngrijire este alta pentru fiecare din noi, stabilită prin diagnoză de specialitate și consultanță System Professional, disponibile în saloanele Professional Brands.

Oamenii de stiinta au descoperit ca parul fiecarei persoane are un profil unic de energie, care determina elasticitatea, starea de sanatate si manevrabilitatea, felul in care raspunde dorintelor fiecaruia dintre noi. Aceasta „amprenta” energetica personala este definita de continutul de lipide din fibra capilara. Lipidele, desi reprezinta 4% din compozitia firului de par, au un rol primordial si o influenta activa in energia parului, ce nu pot fi preluate de niciun alt substitut. Lipidele din par au rolul de a conecta si sigila „caramizile” de cheratina din interiorul fibrei, asigurand si mentinand integritatea cuticulei si flexibilitatea coafurii.

Formula System Professional contine EnergyCode™ Complex, o tehnologie creata pentru ultra-personalizare. Formula specială restabilește echilibrul natural de lipide din firul de par, care este astfel mai sanatos si mai usor de coafat. Prin diagnoza specializata si consultanta System Professional, expertul iti prescrie reteta ta unica de ingrijire, EnergyCode-ul tau, astfel incat tratamentul personalizat sa iti transforme cu adevarat energia parului.

Fiecare ritual de ingrijire in salon incepe cu diagnoza si consultanta pentru a identifica profilul unic de ingrijire de care are nevoie parul tau. In urma acestei analize, expertul System Professional te va rasfata cu unul dintre cele 4 tipuri de tratamente, alegandu-l pe cel potrivit pentru nevoile si dorintele tale. În functie de gama selectata, fiecare tratament are diferite intensitati si timpi de actionare specifici, fiind ales dintr-o paleta de peste 174 de milioane de posibile combinatii.

Colectia de produse System Professional este organizata plecand de la patru elemente fundamentale: Derma, Fibra, Forma si Extra. Aceste elemente corespund pasilor de consultanta din procesul de identificare a energycode-ului personal. Totul incepe – cum este firesc – cu scalpul (Derma), apoi se analizeaza structura parului (Fibra) si la final textura si cuticula (Forma). In plus, expertul System Professional iti propune produse de maxima performanta pentru a obtine rezultate memorabile (Extra).

ENERGYCODETM  conține peste 174 de milioane de combinații – care este energycode-ul tău?

Pentru ingrijirea parului acasa, intre doua vizite la salon, expertul System Professional iti propune produsele care completeaza tratamentul in salon, descoperite in urma diagnozei si consultantei. Astfel, te vei bucura mult timp de rezultatele personalizate obtinute in salon, pentru a-ti re-energiza parul si scalpul. „Parul cu un nivel de energie potrivit este receptiv la styling, este usor de manevrat si straluceste. Nu este obosit, nici moale sau plictisitor. Este plin de viata, de tinerete si vitalitate”, spune Arabella Zadic, Brand Ambasador System Professional Romania.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.