Barbie The Movie, noua colecție capsulă marca Primark

Așteptați cu interes lansarea cinematografică a verii, filmul Barbie? Ei bine, odată cu filmul, vă puteți bucura și de un styling Barbie, pentru că Primark ne pregătește o surpriză. Retailerul internațional de modă urmează trendul și ne promite o vară roz, inspirată de lansarea colecției Barbie The Movie, care va ajunge în magazine în luna iulie, odată cu lansarea filmului Warner Bros. Pictures în cinematografele din întreaga lume. Colecția capsulă introduce imprimeuri și modele care vor aduce un plus de inspirație tuturor celor care iubesc trend-ul Barbiecore™, implicit filmul Barbie® și stilul iconic Barbie®, pe care toate generațiile îl cunosc.

Concepută pentru a pune în valoare celebrul logo Barbie® Land, colecția oferă o varietate de piese de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, cât și accesorii, produse de beauty și obiecte home & deco. Stilul vestimentar Barbie aduce în atenție rozul inconfundabil cu accente de neon și note subtile de glam. Din colecție nu puteau lipsi emblematicele costume de baie Venice Beach Barbie și pantalonii scurți Ken, toate acestea acestea vă așteaptă de luna viitoare în magazinele Primark.

Ca de obicei, Primark continuă să aducă în magazinele sale îmbrăcăminte modernă la prețuri accesibile, iar colecția Barbie The Movie oferă o gamă de produse la prețuri care variază între 12 lei și 80 de lei, astfel încât toată lumea să poată sărbători stilul Barbie în această vară.

Sarah Jackson, Director of Licensing, a declarat: “Suntem încântați de parteneriatul cu Mattel pentru lansarea colecției noastre Barbie The Movie. Barbiecore™,  este un trend care se răspândește în întreaga lume și suntem bucuroși să le putem oferi clienților noștri haine și accesorii cu licență – îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii -, obiecte de lifestyle, inclusiv emblematicele ținute Venice Beach. Colecția marchează prima noastră colaborare cu Mattel, pentru care am avut o abordare strategică, începând cu etapa de creație și continuând în producție. Lansarea acestei colecții fantastice concomitent cu cea a viitorului film Warner Bros. Barbie va fi cu siguranță momentul de stil al acestei veri și nu avem nicio îndoială că va fi un succes.”

În trend-ul Barbiecore™, Primark are ceva de oferit pentru toată lumea, de la lumânări în formă de patine cu rotile și până la pahare strălucitoare asortate costumelor de baie sau ținutelor Barbie și Ken. La fel ca însăși Barbie, clienții noștri pot fi orice își doresc să fie.

Colecția va fi  disponibilă în magazinele Primark din București, din ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, începând cu luna iulie.

Barbie the movie noua colectie primark

Despre Primark:

Primark este un retailer de modă internațional cu peste 70.000 de angajați în 16 țări din Europa și SUA. Înființat în Irlanda în 1969 sub marca Penneys, Primark își propune să ofere opțiuni accesibile pentru fiecare, de la articole de bază de calitate superioară la stiluri unicat pentru femei, bărbați și copii, la produse de frumusețe, articole pentru casă și accesorii. Din dorința de a crea experiențe retail extraordinare în magazine, Primark continuă să se extindă pe piețe noi și existente cu obiectivul de ajunge la un număr de 530 de magazine până la sfârșitul anului 2026, inclusiv pe piața din Ungaria.

Primark face eforturi pentru a oferi modă sustenabilă la prețuri accesibile. Ambiția Primark constă în prelungirea ciclului de viață al hainelor, protejarea vieții pe planetă și susținerea mijloacelor de trai ale oamenilor care produc hainele Primark. În acest sens, Primark a publicat o serie de angajamente pe care își propune să le îndeplinească până în 2030. Acestea includ realizarea tuturor articolelor de îmbrăcăminte din materiale reciclate sau provenite din surse mai sustenabile, proiectarea hainelor în așa fel încât să fie implicit reciclabile, înjumătățirea emisiilor de dioxid de carbon de-a lungul întregului lanț de valoare, eliminarea plasticului de unică folosință și asigurarea unui salariu echitabil lucrătorilor din lanțul de aprovizionare.

Despre Mattel, Inc.:

Mattel este o companie de top la nivel mondial de jucării și proprietarul unuia dintre cele mai puternice cataloage de francize de divertisment pentru copii și familie din lume. Creăm produse și experiențe inovatoare care inspiră, distrează și dezvoltă copiii prin joacă. Interacționăm cu consumatorii prin intermediul portofoliului nostru de branduri emblematice, inclusiv Barbie®, Hot Wheels®, Fisher-Price®, American Girl®, Thomas & Friends®, UNO®, Masters of the Universe®, Monster High® și MEGA®, cât și prin intermediul altor proprietăți intelectuale populare pe care le deținem sau le licențiem în parteneriat cu companii globale de divertisment.

Ofertele noastre includ conținut de film și TV, jocuri, muzică și evenimente live. Operăm în 35 de locații, iar produsele noastre sunt disponibile în peste 150 de țări, în colaborare cu cele mai importante companii de retail și comerț online din lume. De la înființarea sa în 1945, compania Mattel este onorată să fie un partener de încredere al copiilor și să îi încurajeze să exploreze universul copilăriei pentru a-și atinge întregul potențial. Pentru detalii vizitati www.mattel.com.

Despre Barbie The Movie:

A trăi în Barbie Land înseamnă a fi o ființă perfectă într-un loc perfect. Doar dacă nu ai o criză existențială majoră. Sau ești un Ken. Warner Bros. Pictures prezintă o producție Heyday Films, LuckyChap Entertainment, NG/BB Pictures și Mattel, BARBIE. Filmul va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures și va fi lansat în cinematografe în 21 iulie 2023.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.