BJORG BIO: când hrănitor și sănătos înseamnă și gustos

De 30 de ani pe piața alimentară, BJORG ne ajută să ne hrănim mai bine, mai gustos și sănătos, cu produse BIO. Cum? Urmând rețete simple și folosind uleiuri hrănitoare de bună calitate, cu mai puțin zahăr și sare (sau chiar deloc), cu cereale integrale, pline de substanțe nutritive. 70% din produsele Bjorg au un Nutri-score de A sau B, ceea ce înseamă că le putem mânca zilnic, în cantități nelimitate.

Bjorg produse alimentare BIO

Ce este Nutri-score

Nutri-score este o nouă modalitate de etichetare a alimentelor, un semafor ușor de citit pe ambalaj, de la A/B (verde) – alimente ce se pot consuma zilnic în cantități mai mari, până la D/E (roșu) –alimente ce sunt recomandate a se consuma ocazional în cantități mici.

nutri-score

Muesli pentru un mic dejun plin de energie:

  • Bjorg Muesli Fibre Prune – Smochine, 375g – Toate musliurile din gama sunt din cereale integrale, nu au zahăr adăugat și au Nutri-score A, pentru a fi integrate zi de zi in dietă. Cele cu extra-fibre conțin prune și smochine, excelente pentru susținerea microbiomului intestinal și a digestiei.
  • Bjorg Baton Miere –Alune, 25g – Un baton crocant din alune coapte și miere, un plus de energie pentru intreaga zi.

Legume pentru mâncăruri savuroase, fără chimicale:

Bjorg legume

  • Bjorg Cuburi cu legume 6x12g – Fie că vrei să gătești o supă delicioasă sau să imbogățești gustul mâncărurilor favorite, aceste cuburi cu condimente BIO din legume nu au coloranți, conservanți, sirop de glucoză, ulei de palmier sau monoglutamat.
  •  Bjorg Sos tomate 3 x200ml – Format familial, pachet de 3 cuțiute de câte 200ml, pentru a-și păstra prospețimea și Nutri-score A. Din roșii crescute in câmp liber, cu un gust autentic. Fără zahăr sau sare adăugate.

Gustărele Bjorg pentru pauze dulci și gourmet:

  • Bjorg Gaufre Caramel 175g – Bun venit in lumea răsfățului pur. Delicioasele gaufre cu caramel iți lasă gura apă doar cand le vezi pe raft. Cu unt si sare de mare,  din grâu semi-integral și fără ulei de palmier, sunt perechea perfectă pentru o cană de ceai sau cafea.
  • Bjorg Biscuiți Integrali Glazurați, 200g – Un biscuit crocant, cu fulgi de ovăz, din cereale integrale, invelit intr-un strat generos de ciocolată. Cu -30% acizi grași saturați comparativ cu media pieței (conform studiilor producatorului), bogat in fibre, sursă de magneziu și fier, ii vei adora la birou sau după o plimbare.
  • Bjorg Biscuiți Integrali Natur Bio Nutri+, 200g – Fabricați din făină integrală ce păstrează invelișul hrănitor al cerealelor, acești biscuiți sunt o sursă bună de fibre. Conțin zahăr nerafinat de trestie și au -85% acizi grași saturați comparativ cu media pieței  (conform studiilor producatorului). Pur si simplu deliciosi, cu Nutri-score B!

Biscuiți Bjorg

Produsele se găsesc la raionul BIO în retelele de magazine, în magazinele online și pe www.nutrivita.ro

 Angajamentele BJORG pentru mâncare gustoasă și sănătoasă

Bio și ceva în plus. O alimentație mai bine conectată la natură și mai bună pentru oameni și planetă. Așa a luat naștere BJORG, de peste 30 de ani pionier în bio-nutriție în Europa.

Angajament #1 – bio dintotdeauna

Din 1988, Bjorg promovează si crede în  această metodă de cultivare care respectă pământul, animalele și oamenii. Toate produsele brandului sunt bio.

Angajament #2 – Calitate nutrițională

Alimente ecologice (bio) mai sănătoase, mai echilibrate și de bună calitate. Sortimentația de produse bio este importantă. Dar asta nu este suficient, rețetele sunt la fel de importante: simple, cu uleiuri de bună calitate, zaharuri puțin rafinate sau chiar deloc, cereale integrale, cantități reduse de zaharuri și de sare… și, garantat 100% – fără ulei de palmier! 70% din produsele Bjorg au un Nutri-score de A sau B.

Angajament #3 – vegetal prin convingere

Noi arome și spre un nou mod de consum. De 30 de ani, Bjorg oferă alternative pe bază de plante pentru a înlocui laptele sau carnea, atât pentru micul dejun, cât și pentru toate celelalte mese. 99,6% din produsele Bjorg sunt potrivite pentru vegetarieni. Iar mâine vor fi 100%.

Angajament #4 – în respect față de mediu

Protejarea planetei costă. O alimentație bio și preponderent vegetală reduce impactul ecologic. Iar până în 2025, Bjorg vrea ca 100% din ambalaje să fi reciclabile, reutilizabile sau compostabile.

Angajament #5  – dezvoltare durabilă

În spatele produselor Bjorg se află o companie precum și colaboratori implicați în încurajarea unui model alimentar mai durabil și mai sănătos. Iar responsabilitatea lor merge dincolo de alimentație. În 2017, aceasta a fost prima companie alimentară franceză certificată B-corp (Benefit Corporation), una dintre cele mai exigente certificări în materie de dezvoltare durabilă.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.