Blond rece? Ce nuanțe se poartă și cum le obții

Se poartă părul blond, dar nu orice blond, ci nuanțele de blond rece, în tendințele coloristice ale acestei veri. Știm că se poartă, dar mai ales cât de greu se obțin aceste nuanțe, mai ales pe anumite tipuri de păr. Londa Professional ne scoate din impas cu cea mai nouă colecție de vopsea permanentă: decolorare ușoară, delicată, efect maxim.

londa professional blond rece

Ca în fiecare an, blondul este culoarea de păr a verii. De data asta, trendsetterii sunt clari: se poartă blondul cenușiu. Frumos, dar și dificil de obținut, pentru că, după cum știm, la decolorare, cele mai multe nuanțe de păr natural virează în roșcat. Se pare însă că Londa Professional a găsit soluția, cu 4 nuanțe noi de vopsea permanentă de blond rece, din gama Extra Rich Creme. Noua formulă conține microsfere Vitaflection, care permit o deschidere delicată a culorii într-o manieră blânda, în nuanțe strălucitoare și de durată, inspirate din culoarea perlei și cenușiu.

De ce Londa Professional Extra Rich Creme?

Pentru că obții:

  • O culoare naturală;
  • Strălucire intensă;
  • Colorare blândă
  • Tranziție subtilă între rădăcini și lungimi.

Noile nuanțe acoperă până la 100% părul alb, colorează ton pe ton, închide și deschide până la 5 trepte de culoare, permițând aplicarea și penetrarea optimă a microsferelor, în fiecare fir de păr. Oferă rezultate uniforme de culoare atât pe lungimi, cat și la vârfuri. Protejează părul și îi oferă strălucire.

Cere coloristului să îți vopsească părul cu Londa Professional Extra Rich Creme, într-una dintre nuanțele acestei veri. Preț recomandat serviciu în salon: 150 lei

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.