Keune lansează gama pentru neutralizarea auriului din blond

Vrei și tu părul blond cu nuanțe metalice? Keune Haircosmetics (brandul internațional de produse profesionale de îngrijire și colorare a părului) lansează Care Silver Savior, gama cosmetică special creată pentru obținerea reflexelor de gri și argintiu din blond.

keune gama pentru păr blond argintiu

Gama include un șampon blând, ce conferă strălucire părului și un balsam ce stabilizează efectul șamponului si hidratează firul. Produsele sunt create pentru a menține nuanțele de gri și argintiu, în tendințe pentru părul blond. Silver Savior conține pigmenți violet, care anulează reziduurile aurii din fondul de colorare. În plus, fomula conține agenti de stabilizare, care păstrează nuanțele de blond rece, gri, alb și argintiu.

Formula Silver Savior este pe cât de blândă în îngrijirea părului, pe atât de puternică în ce privește proprietățile de neutralizare. Provitamina B5 din compoziția șamponului hrănește podoaba capilară și o lasă mătăsoasă, iar balsamul este îmbogățit cu ingrediente active, care păstrează sănătatea firului de păr și îl fac ușor de coafat.

Silver Savior este creat pentru părul blond natural sau vopsit în nuanțe de blond. Aceasta gamă va înlocui produsele din gama Design: Silver Reflex șampon și balsam, care vor fi delistate în perioada urmatoare.

Conceptul fiecărui produs Keune se aliniază la moștenirea științifică a brandului lansat în 1922. Formulele sunt dezvoltate în concordanță cu principiile și practicile științifice prestabilite de creatorul Keune. Ambalajele premium au ca sursă de inspirație sticlele de farmacie folosite de însuși Jan Keune la lansarea brandului, acum aproape 100 de ani. Compania are un respect declarat față de mediul înconjurător și viețuitoare, motiv pentru care produsele nu sunt testate pe animale.

Preț recomandat Keune Care Silver Savior Șampon: 75 lei, Balsam: 82 lei, în saloanele care folosesc produsele brandului.

DESPRE KEUNE

Keune Haircosmetics a fost fondată în 1922, de către un tânăr chimist olandez, Jan Keune. În farmacia sa din Amsterdam a fost creat primul produs. Dupa 95 de ani de la lansare, Keune este un brand profesional de haircare, disponibil în peste 70 de țări, din toate colțurile lumii. Compania are în continuare un patronat ce descinde din familia fondatorului, fiind considerat în continuare un business de familie.

Produsele brandului sunt create cu grijă, dragoste și pasiune, în Soest, Olanda. Toate gamele brandului sunt concepute pentru utilizarea în salon.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.