Nuanțele vedetă ale verii 2018, anunțate de stiliștii Wella

Stiliștii Wella Professionals anunță: “nuanțele vedetă ale verii 2018 sunt: castaniu rece, auriu rece, cenușiuri, griuri, auriul natural sau nuanțele de orange, coral sau verde. În general, se poartă culorile foarte lucrate, peste care se adaugă blending sau infuzie de altă culoare, umbre calde, filtru de culoare care să îmblânzească trecerile dintre nuanțe”,  precizează Florina Vătafu, Wella Top Team România.

nuanțele vedetă vara 2018 wella style

Știi ce bine merg culorile calde cu tenul bronzat?! Ei bine, dacă vrei soarele în părul tău, ascultă sfatul stiliștilor Wella. Important este contrastul dintre nuanța rece a părului și cea caldă a șuvițelor. Tunsoarea contează, dar culoarea este cea care captează cu adevărat privirile.

Se poartă părul în paleta de culori ce conține tonuri naturale de castaniu rece, cenușiuri și griuri, infuzate cu nuanțe de oranj, coral și verde. Cum le obții?  Cu tehnica Nontouring Shift. Accentul cade pe iluminarea anumitor zone strategice, care pot atenua liniile perfecte ale unor coafuri statement.

Joacă-te cu nuanțele și culorile, vara asta totul e permis! „În această vară, tendințele devin extrem de personale, bazate pe o nouă expresie socială a frumuseții, caracterizată de diversitate, armonie, toleranță ce încurajează o estetică indiferent de sex. Culorile sunt neutre, naturale, în nuanțe de brun, șaten sau blond infuzate cu accente de lumină prin blonduri soft, calde, dar și oranj acid sau verde sticlos”, adaugă și Alina Vătafu.

Se poartă așadar naturalul, în toate tonalitățile, reci să fie: castaniu rece, cenușiuri și griuri Și, ca să punem mai bine în valoare culoarea naturală a părului, cerem stilistului șuvițe în nuanțe calde de blond, oranj și coral. Și să nu uităm de „verdele sticlos” anunțat de Wella. Nu toată lumea își vopsește părul în verde, dar poate fi o variantă interesantă ca accent de culoare pentru vacanța 2018, când totul e permis, în materie de frumusețe, armonie și voie bună.

De încercat: Vopsea de păr cremă Koleston Perfect 99/0 blond luminos intens; Vopsea cremă Koleston Perfect 12/07 Blond-Castaniu special natural; vopsea crema Koleston Perfect 12/89 Blond-Albastru-Perlat special; Vopsea cremă Koleston Perfect 0/28 Gri-Petrol

Din gama de îngrijire pentru păr vopsit: Masca Care Oil Luminous Mask revitalizantă pentru păr

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.