Brad Pitt la aniversare, pe Paramount Channel

Pare imposibil, știu, dar Brad Pitt împlinește astăzi 55 de ani! Îl sărbătorește și Paramount Channel, cu două filme de excepție. Începând cu ora 20:30, canalul TV va difuza două filme celebre cu Brad Pitt – nu le ratați!

În ciuda controversatului divorț de Angelina Jolie, Brad Pitt reușește să își mențină reputația de unul dintre cei mai apreciați cineaști de la Hollywood, fiind nu doar actor, ci și producător al mai multor filme, printre care și unele care urmează a fi lansate în 2019. De la „Fight Club” încoace, „Mr.Smith” a fost de neoprit, plecând de multe ori de la marile decernări de premii (Oscaruri, BAFTA, Globurile de aur) cu destule statuete.

Paramount Channel va difuza pe 18 decembrie, de la ora 20:30, „Domnul și doamna Smith” (2005), regizat de Doug Liman, în care actorul, împreună cu fosta lui nevastă, joacă rolul unor soți cu o viață de familie plictisitoare, care ajung la un consilier marital deoarece viața lor sexuală este mai degrabă inexistentă. Ei descoperă pe parcurs că niciunul nu este din punct de vedere profesional ceea ce pare a fi. Pentru rolul jucat de Brad Pitt au mai concurat Will Smith și Johnny Depp.

Brad Pitt, The Mexican

În cel de-al doilea film, comedia „Mexicanul” (2001), în regia lui Gore Verbinski care va putea fi vizionat de la ora 23:00, Brad Pitt (Jerry Welbach) interpretează rolul unui nelegiuit nevoit să salveze nu numai viața sa, ci și pe cea a iubitei sale, Samantha Barzel (Julia Roberts), atunci când este trimis în afara SUA de către șeful lui pentru a aduce un pistol valoros cunoscut sub denumirea de „Mexicanul”.

„Domnul și doamna Smith” se va difuza pe 18 decembrie, de la ora 20:30.

 Filmul  „Mexicanul” va putea fi vizionat pe 18 decembrie, de la ora 23:00.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.