Butterfly cut revine pe podium și în saloanele de beauty

Butterfly cut a revenit în forță în 2023. Este o tunsoare spre care se îndreaptă tot mai multe tinere și femei de toate vârstele. Printre principalele motive pentru care această tunsoare este atât de populară se numără nivelul de luminozitate pe care îl oferă fetei, eleganța pe care o emană și versatilitatea. Este o coafură care se potrivește de minune atât la look-uri de zi, cât și la cele de seară.

Butterfly Cut 2023 
Salon El Studio

Ce este butterfly cut?

Este o abordare modernă a tunsorii clasice realizate în trepte. Practic, este o adaptare a părului tuns în scări. Acesta prezintă șuvițe scurte în jurul feței, care au rolul de a încadra chipul și altele care cresc treptat în lungime spre spate.  Cele mai scurte șuvițe se opresc de regulă la linia bărbiei.

Este o coafură care necesită întreținere minimă. Poți doar să-ți usuci părul cu ajutorul unei perii rotunde, pentru a putea ieși din casă cu un look de excepție. Însă, pentru ca butterfly cut să-și mențină forma în mod impecabil, poți fi nevoită să folosești tehnica tapării și un fixativ, astfel încât să obții un plus de volum.

Această tunsoare este ideală pentru părul mediu și lung, însă stilul poate fi adaptat și pentru podoabele capilare scurte. Pentru a obține un rezultat pe măsura așteptărilor, este indicat să alegi cu atenție un salon de înfrumusețare. Poți să te orientezi către saloanele el Studio, unde găsești specialiști cu experiență, gata să te ajute să obții look-ul mult visat!

Butterfly Cut

Recomandări cu privire la butterfly cut

În cazul în care înclini spre acest tip de tunsoare este indicat să ții cont de câteva aspecte. Citește cu atenție lista cu recomandări de mai jos, pentru a afla dacă această coafură este potrivită pentru tine!

Poartă butterfly cut dacă:

  • Ai părul drept, cu o lungime medie sau lungă.
  • Ești dispusă să pierzi puțin volum, pentru a obține un butterfly cut cu straturi realizate corect.
  • Ești gata să-ți coafezi și aranjezi părul zilnic.
  • Nu te ferești de produsele de styling cu ajutorul cărora poți menține forma coafurii.

Optează pentru o altă coafură dacă:

  • Părul tău este ondulat sau tip afro.
  • Ai firele foarte groase sau foarte subțiri.
  • Nu reușești să-ți faci părul cu ajutorul unei perii rotunde.
  • Nu dorești să te coafezi zilnic din lipsa de timp.

În concluzie, această tunsoare inspirată din anii ’70 și ’90 cunoaște din ce în ce mai multă popularitate în acest an datorită stilului sau versatil. Unde mai pui că te poate ajuta să arați mai tânără cu circa 5-10 ani?!

www.el-studio.ro

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.