Thomas De Monaco schimbă lumea parfumurilor de lux

De peste 20 de ani, Thomas De Monaco trăiește și lucrează ca director de creație și fotograf între Paris și Zurich, pentru clienți internaționali din industriile premium și de lux – Hermès, Dior, YSL, Armani, Moët & Chandon, Hennessy, Rolex, Cartier și Piaget, pentru a enumera doar câțiva. A fost doar o chestiune de timp până când Thomas De Monaco și-a dorit să lanseze propria marcă de parfumuri.

Parfumuri Thomas De Monaco, ediții limitate, la Niche Parfumerie

3 parfumuri în ediții limitate și rare, adevărate bijuterii

În decembrie 2020, după mai bine de trei ani de dezvoltare a unui parfum, Thomas De Monaco a prezentat Raw Gold, primul său parfum propriu. Fiind o ediție limitată inițială de 1 400 de flacoane, apa de parfum a făcut obiectul unor discuții considerabile și și-a găsit un loc special în inimile colecționarilor și cunoscătorilor.

În 2022 a lansat a doua sa colecție limitată, formată din Eau Coeur în septembrie și Grand Beau în noiembrie. Ambele arome sunt intense, strălucitoare și de lungă durată, concepute în mod deliberat pentru a produce efect, cu o calitate pozitivă și câștigătoare, realizată din materii prime de calitate și molecule contemporane.

Parfumurile lui Thomas De Monaco sunt concepute pentru aici și acum, în ele poți simți libertatea creației. Toate parfumurile sunt produse în propria sa fabrică situată într-o clădire veche, construită de Gustave Eiffel. O moștenire plină de independență artistică, poetică, emoțională și autentică, destinată unui lux sustenabil.

RAW GOLD a câștigat o reputație misterioasă, devenind o ținută obligatorie printre iubitorii de parfumuri artistice și rare.

Dar hype-ul din jurul unui parfum nu spune nimic despre calitatea și viabilitatea unui brand. În cazul lui Thomas De Monaco, experții sunt de acord că cererea enormă la nivel mondial printre cunoscători era esențială și potrivită. Conceptul, parfumurile și spiritul din spatele brandului sunt autentice, inovatoare și atent perfecționate pe parcursul mai multor ani.

Un parfum unisex, modern, din grupa ambră-lemnos. Nasul din spatele parfumului este Fredrik Dalman.

Note top: lichior, cafea, vetiver, prună și piper negru

Note mijloc: ruj, piele, piele întoarsă

Note bază: boabe de tonka, zibeta, opoponax (o rășină), șofran și paciuli.

Lui Thomas De Monaco i-a luat trei ani pentru a dezvolta primul parfum. Decantat cu grijă manual în 1 400 de flacoane numerotate, de 50 ml, a fost lansat apoi ca o ediție limitată, iar în România sunt disponibile doar 6 sticle, acestea fiind printre ultimele în lume.

GRAND BEAU, un parfum unisex, din grupa verde-fresh. Creator: Maurus Bachmann. Evocă marea, riviera franceză, o clipă de relaxare la umbra pădurii de pin, nu departe de țărm și de dunele de nisip. Asculți valurile, cu ochii închiși, adulmecând aerul sărat, algele, ienupărul, parfumul florilor albe și al acelor de pin.

Cu Grand Beau, Thomas De Monaco a vrut un parfum pe care să-l porți tot anul. O declarație personală, plină de maturitate, de bucuria de a trăi, în respect cu natura și frumusețile ei.

Note top: pin, ienupăr, rădăcină de angelica

Note mijloc: tuberoză, olibanum (rășină), vetiver

Note bază: ambră, alge marine, ambrocenide (o aromă chimică nouă, cu note de ambră-lemnoase)

EAU COEUR. Un parfum unisex, floral-fructat, o întâlnire intensă cu splendoarea naturii, un parfum radiant, ce pornește direct din inimă, dorind iubire. Nasul creat or este Maurus Bachmann.

Note top: ulei de magnolie, osmanthus și piper roz

Note mijloc: trandafir de Maroc, lemn de cedru Virginia, lemn de stejar

Note bază: boabe tonka, mosc, ambroxan

Thomas De Monaco, o nouă abordare a parfumului

În strânsă colaborare cu parfumieri internaționali, studioul lui Thomas De Monaco dezvoltă noi abordări, perturbatoare, care transcend normele stabilite și redefinesc lumea parfumului. Pentru a crea arome de o densitate remarcabilă, Thomas De Monaco folosește exclusiv materii prime de cea mai înaltă calitate și molecule de parfum superioare. Cu natura efemeră a notelor de vârf ale parfumurilor suspendate, parfumurile lasă un miros puternic și persistă pe piele cu o longevitate impresionantă.

Thomas De Monaco imortalizează efectul holistic al parfumului și impactul său interpersonal. În loc să se inspire din anumite experiențe sau imagini, parfumurile lui reflectă poetic epoci emoționale specifice.

Parfumurile Thomas De Monaco sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București, 50ml Artistic Fragrance Bar, si in magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

​Thomas De Monaco Raw Gold  50ml – 1400 lei

​Thomas De Monaco Eau Coeur  50ml – 1400 lei

​Thomas De Monaco Grand Beau  50ml – 1400 lei

Citește și:

Rosarine Regina trandafirilor, acum în portofoliul Niche Parfumerie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.