Cadouri de Paște la Colosseum Retail Park

Cum se mai distrează românii în Săptămâna Mare? Mergând la shopping! Dacă îți faci cumpărăturile la Colosseum Retail Park între 7 și 14 aprilie, ai șansa să arunci ouă crude la țintă și să primești un cadou…

Pentru cine a visat din copilărie să arunce cu ouă crude într-o țintă improvizată și să mai primească și ceva bun pentru asta, acum e momentul maximei distracții. Sparge oul și primești cadoul este campania cadourilor de Paște la Colosseum Retail Park, în perioada 7-14 aprilie. Dacă faci cumărături de minim 100 de lei ești înscris automat în campania cadourilor de Paște, la Colosseum Retail Park.

1200 de cozonaci, ouă vopsite, sticle cu vin, iepurași din ciocolată și poze cu magneti, toate îi  așteaptă în Vinerea Mare, în incinta centrului comercial, pe cei dornici de distracție și surprize. Fiecare participant va trebui sa arunce la țintă un ou crud, pentru a afla în ce constă premiul oferit de iepurașul Colosseum. Detaliile și regulamentul campaniei se găsesc pe www.thecolosseum.ro.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou