Calendar Advent SABON 2022, cutia cu 24 de surprize

Cadourile memorabile se pregătesc din timp. Mai precis, de la sfârșit de octombrie, când Sabon lansează noul Calendar Advent 2022. O cutie minunat decorată, cu 24 de mici cutii care ascund câte un răsfăț pentru îngrijirea pielii, baie sau un tratament corporal care abia așteaptă să fie descoperite și testate. Cadoul perfect pentru cei dragi sau 24 de momente magice în care să descoperi, cu bucurie de copil, surprize pentru tine!

CALENDAR ADVENT SABON 2022

Primul Calendar Advent care arăta oarecum asemănător celor de care ne bucurăm azi a apărut în anul 1908. Calendarul nu avea ușițe de deschis, în schimb era compus din două părți tipărite: o pagină ce conținea 24 de poze de decupat și o pagină de carton cu 24 de poeme compuse de Gerhard Lang. Acesta a fost inspirat de mama sa, care, cu ocazia Crăciunului, obișnuia să îi pregătească un calendar făcut manual, o placă pe care lipea 24 de mici bezele. Vă puteți imagina bucuria și entuziasmul cu care copilul descoperea câte o surpriză dulce în fiecare zi!

Cu trecerea vremii, conceptul de ADVENT CALENDAR a devenit foarte popular. În așteptarea Crăciunului, timp de 24 de zile, oamenii cântau și se bucurau de gustări delicioase pregătite în casă.

A număra zilele până la Crăciun este o invitație simbolică de a ne reaminti motivele pentru care fiecare dintre noi este recunoscător, este ocazia de a ne reconecta cu sinele nostru profund, de a celebra frumusețea și miracolul fiecărei zile primite în dar.

Sabon Calendar de Advent 2022

Calendar Advent Sabon 2022

În acest an, în prag de sărbători, Sabon te invită într-o călătorie de descoperire a celor 24 de delicii gourmet ale noului Calendar Advent. În interiorul fiecărei mici cutii se ascunde câte un răsfăț pentru îngrijirea pielii, pentru baie sau un tratament corporal care abia așteaptă să fie descoperit și testat. Cadoul perfect pentru cei dragi sau 24 de momente magice în care să descoperi, cu bucurie de copil, surprize pentru tine!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

 

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.