Yves Rocher lansează serul reparator cu efect de melatonină

După 25 de ani de cercetare în bioștiință, specialiștii de la Yves Rocher au brevetat un elixir vegetal inovator, care îți repară pielea în timp ce dormi. Formula secretă cuprinde mixul de Pământ-Ocean prin combinarea efectelor extractului de călțunaș cu cel de micro-alge Tetraselmis.

Yves Rocher Elixir Botanique Beauty Sleep Kit Ser reparator cu efect de melatonină

Zilele se scurtează, nopțile devin tot mai lungi și mai reci, frigul, vremea rea și somnul tot mai puțin sunt tot atâtea agresiuni împotriva pielii. În prag de iarnă, Yves Rocher ne ajută să ne pregătim pentru lunile ce vin cu o formulă inovatoare, un complex vegetal care sporește oxigenarea pielii și o reface ca și cum am proteja-o de mediul neprietenos și am dormi mai mult. În concepția Yves Rocher, somnul de frumusețe are noi valențe regenerante, ce se regăsesc în kitul Elixir Botanique.

Somnul și frumusețea

Se știe deja că lipsa somnului de calitate afectează tenul. Orele nedormite se văd imediat pe față, în tenul obosit, ridat prematur și lipsit de strălucire. Când nu dormim bine sau suficient, pielea devine mai expusă la factorii de agresiune externi și nu reușește să se refacă în timpul somnului.

Este cunoscut și faptul că melatonina joacă un rol crucial în
capacitatea noastră de a adormi și în calitatea somnului. Întărește beneficiile importante pentru ten, în mod special datorită proprietăților sale antioxidante și de protecție,care ajută la lupta
împotriva semnelor vizibile ale înaintării în vârstă a tenului (precum
deshidratarea, pierderea strălucirii și apariția ridurilor).

Pentru gama Elixir Botanique, oamenii de știință Yves Rocher au combinat pentru prima dată expertiza lor unică în știința plantelor și în biotehnologia marină, pentru a crea o Inovație în Bioștiință cu eficacitate brevetată, după 25 de ani de cercetare.
Inspirată de sinergia dintre Pământ și Ocean, această inovație oxigenantă 100% botanică a luat naștere în Bretania, în urma fuziunii a două ingrediente active naturale puternice: Călțunașul și
Micro-Algele. Descoperirile științifice recente au demonstrat beneficiile asupra corpului și a minții, a zonelor unde pământul și oceanul se întâlnesc. De fapt, populațiile care trăiesc la malul mării sunt mai bine oxigenate, detoxifiate, iar somnul lor este mai liniștit. Am lucrat pentru a reuni aceste beneficii într-un produs de îngrijire a tenului. Acesta este și scopul noului produs Yves Rocher, Serul Reparator de Noapte cu Efect de Melatonină, adică efect antioxidant și protector.

Călţunașul stimulează oxigenarea celulelor pentru a le dinamiza. Micro-Algele Tetraselmis stimulează mecanismele de detoxifiere ale pielii și ajută la lupta împotriva efectelor nocive ale poluării care accelerează îmbătrânirea cutanată. Acest complex vegetal unic este 100% brevetat pentru această inovație pentru a stimula oxigenarea pielii prin transportarea de oxigen (+45%)* și prin folosirea acestuia de către celule (+62%)*.

UN DUO PUTERNIC DE ACTIVI VEGETALI

Efectul cumulativ al Călțunașului și microalgelor Tetraselmis este susținut de cel al extractului de gardenie. Gardenia este cunoscută pentru reducerea anxietății și facilitarea somnului. Mirosul florilor de gardenie trimite un semnal de somn profund neurotransmițătorilor noștri. Prin urmare, ne-au interesat fructele plantei care au o acțiune similară cu melatonina în piele.
Extractul de gardenie activează mecanismele biologice de reparare și apărare ale pielii datorită proprietăților antioxidante și protectoare. Mai exact, acest extract conține o moleculă a cărei configurație este similară cu cea a melatoninei, îi permite să se lege de receptorii melatoninei de pe suprafața celulelor epidermice. Această legătură la același receptor este cea care îi conferă proprietățile sale antioxidante și protectoare, similare cu melatonina.

SERUL REPARATOR DE NOAPTE CU EFECT DE MELATONINĂ, un aliat pentru nopți scurte și somnul insuficient

Serul Reparator de Noapte cu Efect de Melatonină* din gama ELIXIR BOTANIQUE reproduce efectele de recuperare ale melatoninei asupra tenului și reduce deteriorarea tenului cauzată de nopțile prea puțin somn.
Rezultatul? Tenul este odihnit, revitalizat și are un aspect mai luminos în momentul trezirii. După o lună, tenul își revine mai ușor.

O textură lichidă bifazică cu micro-picături, ultra senzorială, pentru un moment de bunăstare. Două uleiuri vegetale ușor de absorbit, pentru o senzație de piele sănătoasă. O textură ultra ușoară, care te invită să te bucuri de un moment de relaxare înainte de somn.

Ritual de frumusețe cu serul reparator de noapte cu efect de melatonină, din gama Elixir Botanique de la Yves Rocher

1. Agită flaconul și pune 1-2 picături în palmă.

2. Încălzește produsul între palme.

3. Acoperă-ți fața cu palmele, inspiră adânc de 3 ori și lasă-te purtată pe coastele Bretaniei, datorită parfumului proaspăt și marin, învelit în note lemnoase și mosc.

4. Aplică produsul cu mișcări de netezire, de la interiorul spre exteriorul feței, a frunții, apoi din nou dinspre obraji și termină cu gâtul de sus în jos.

5. Termină cu un masaj relaxant al tâmplelor, folosind vârfurile degetelor.

Gama Elixir Botanique mai conține, pe lângă Serul de noapte cu efect de melatonină, un Ser fortifiant anti-poluare, Cremă reparatoare de zi și de noapte, Roll-on iluminator pentru zona ochilor și o Cremă antirid cu SPF 50+.

Ritualul de seară cu gama Elixir Botanique

PASUL 1: ROLL-ON ILUMINATOR ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR

Aplică roll-on-ul în jurul ochilor, prin mișcări din interior către exteriorul feței, masând ușor zona cearcănelor, datorită biluțelor din capătul flaconului. Imediat, pielea din jurul ochilor este hidratată, luminoasă și protejată împotriva poluării. Liniile fine și ridurile sunt reduse în mod vizibil.

PASUL 2: SER REPARATOR DE NOAPTE CU EFECT DE MELATONINĂ

Agită flaconul și pune 1-2 picături în palmă. Aplică produsul cu mișcări de netezire, de la interiorul spre exteriorul feței, a frunții, apoi din nou dinspre obraji și termină cu gâtul de sus în jos. Zi după zi, dimineața, tenul are un aspect odihnit, luminos și sănătos.

PASUL 3: CREMA REPARATOARE DE NOAPTE

Încă din prima dimineaţă, tenul este oxigenat, odihnit și își recapătă elasticitatea. Aplică în fiecare seară o cantiate mică pe ten, prin mișcări de netezire, din interior către exteriorul feței.

O gamă și un brand care respectă angajamentul față de planetă

Yves Rocher a dezvoltat o expertiză specifică în creșterea micro-algelor, care permite obținerea unui extract de înaltă calitate, conservând în același timp și oceanele.

  • Micro-Algele sunt cultivate într-un reactor biologic în largul coastei Bretaniei, fără să ia nimic din rezervele naturii.
  • Călțunașul este cultivat organic pe terenul Yves Rocher din La Gacilly, în Bretania, prin practici agricole durabile și respect pentru pământ.
  • Extractul de gardenie este obținut printr-un proces de eco-extracție a fructelor de gardenie, folosind solvenți naturali și biomimetici din mediul intracelular al plantei.

Gama Elixir Botanique folosește cutii deschise care economisesc 41% din carton* și ambalaje fără folie de plastic, ce economisesc 1,8 tone de plastic pe an.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.