Calendarul Advent 2023 – la Sabon a început numărătoarea inversă

Ca în fiecare an, lansarea Calendarului de Advent marchează un moment de bucurie și încântare pentru toți aceia care ne gândim din timp la cadourile pentru cei dragi. Și, de ce nu, chiar la cadourile pentru sine!… SABON ne-a obișnuit în fiecare sezon cu câte ceva nou, bun și uimitor, și nu ne dezamăgește nici de data asta. Cu fiecare ușiță din Calendarul Advent 2023, SABON ne poartă mai aproape de ora magică a minunilor ascunse și a comorilor surprinzătoare, care așteaptă să le descoperim.

Târziu în noapte, când răsar stelele și luna veghează de sus, pe un tărâm deopotrivă straniu și familiar, un orologiu vechi bate ora 13 și uși ascunse se deschid, purtându-te către un loc plin de mister, care se arată doar sub razele lunii… La neașteptata oră magică, când toată lumea doarme, florile nopții se deschid a sărbătoare, înmiresmând pădurea de arome vrăjite și culori vibrante. Acestea sunt florile unice, care așteaptă până la căderea nopții pentru a-și dezvălui adevărata frumusețe sub lumina stelelor

În timpul acestor festivități nocturne, licuricii ne ghidează pe căile secrete ale zânelor până când întunericul face loc unor priveliști de neuitat, buchetelor florale romantice, captivante, și bucuriei simple de a descoperi magia pură în inima naturii.

Aceasta e ora magică de dincolo de timp – o oră plină de surprize fermecătoare care pot fi găsite doar la SABON. Acum poți evada în această oră magică din orice moment banal al zilei, cu ajutorul unei arome senzaționale de sărbători și al texturilor delicioase ce transformă ritualurile zilnice de îngrijire în aventuri palpitante, de neuitat.

Cadoul perfect pentru cei dragi

Din spatele fiecărei ușițe, Calendarul Advent 2023 ne ispitește cu surprize prețioase, detalii incitante de frumusețe oferite de SABON, care ne vor transporta pe tărâmul magic al cadourilor de Sărbători… Delicii încântătoare de îngrijire a pielii, produse de baie sau de corp pentru fiecare zi ce precede Crăciunul, călăuze ale răsfățului pentru anul ce vine. Cadoul perfect pentru cei dragi, sau o binemeritată tratație pentru tine.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.