Unghii cu striații? Cum le previi și tratezi

Specialiștii OPI demontează mituri legate de unghii și manichiură. Tema de astăzi: unghiile cu striații.

unghii cu striatii preventie si tratament

foto: pexels.com

Primul pas este să consulți un medic pentru a fi sigură că nu ai vreun deficit nutrițional, în special dacă ai striațiile pe orizontală. Dacă la mijloc se află un deficit de vitamine, această problemă poate fi remediată foarte ușor cu un program de tratament bazat pe suplimentele potrivite. De asemenea îți recomand să consumi alimente variate precum frunze verzi, proteine și acizi grași esențiali. Cum unghiile sunt compuse din keratină, care e tot o proteină, merită efortul de a le oferi nutrienții potriviți.”, recomandă Diana Marandiuc, Education Manager OPi.

Când e timpul să încerci un tratament

Îți dorești rezultate rapide? Încearcă tratamentele Infinite Shine! Acestea au fost create pentru a remedia problemele unghiilor. Tratamentul Infinite Shine Ridge Filler conține mătase naturală care netezește unghia și permite aplicarea uniformă a lacului.

Tratamente OPI pentru unghii cu striații

Chit că îți faci unghiile acasă, ori la salon, te sfătuiesc să pilești ușor unghia înainte de a aplica două straturi de bază. Dacă ai bătăi de cap, încearcă tratamentul Infinite Shine Ridge Filler, în locul unei baze obișnuite, pentru a masca striațiile, apoi continuă cu manichiura obișnuită.”, punctează specialistul.

Dacă ai Onychorrhexis, adică linii ridicate sau crestături care se deplasează pe toată lungimea unghiei, poți remedia această problemă cu extra hidratare și un tratament pe post de bază pentru manichiura ta. Îți recomandăm o combinație între Nail Envy, Infinite Shine Ridge Filler și Natural Nail Strengthener.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.